''Χτύπημα'' κάτω από την ζώνη από την Τριελβελέρ στον Σαπέν

Η ''μάχη'' ξεκίνησε όταν ο Σαπέν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν πίστευε πως η Τριερβελέρ κάνει λάθος όταν εξακολουθεί να τοποθετείται δημόσια. «Ναι, το πιστεύω, αλλά είναι επιλογή της», είπε προσθέτοντας πως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να μιλά, ευτυχώς.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ φρόντισε λοιπόν να του απαντήσει δημόσια, συνοδεύοντας μάλιστα την απάντησή της με μία φωτογραφία του, όχι και πολύ κολακευτική.

«Μισέλ, τον 21ο

αιώνα οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται», του έγραψε στο Twitter, συνοδεύοντας μάλιστα το tweet της με μία φωτογραφία του υπουργού από εκδήλωση, στην οποία απεικονίζεται με σερπαντίνες στο κεφάλι του.

«Ακόμα και οι 3,5 εκατομμύρια άνεργοι», πρόσθεσε παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στο προηγούμενο χαρτοφυλάκιο του νυν υπουργού Οικονομικών.



Πηγή: Ξέσπασε πόλεμος Τριελβελέρ-Σαπέν: Μια φωτογραφία «δηλητήριο» από την πρώην πρώτη κυρία [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/207180/xespase-polemos-trielveler-sapen-mia-fotografia-dilitirio-apo-tin-proin-proti-kyria#ixzz3aVEhZcXp

Keywords
Τυχαία Θέματα