Χρήστος Ανθόπουλος: Ο παρουσιαστής που μας "ντύνει" (ΦΩΤΟ)

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από την ανατρεπτική εκπομπή του Mega Εεεεε. Ο Χρήστος Ανθόπουλος δεν περιορίζεται μόνο στην ενασχόλησή του με την τηλεόραση καθώς διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ένδυσης στη Βόρειο Ελλάδα, τη Lele clothing που παρά την σύντομη παρουσία της στο χώρο της μόδας έχει γίνει ισχυρό brand name με φανατικούς πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο

εξωτερικό μέσω του e - shop της εταιρίας.

Το Secret Life βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης για την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων της εταιρίας και ο γνωστός παρουσιαστής εκτός από το να δίνει τις βασικές οδηγίες για το στήσιμο του shooting πήρε και θέση φωτογράφου μαζί με τον στενό του συνεργάτη και επιστήθιο φίλο Κώστα Αμοιρίδη

Όπως και η εκπομπή έτσι και η πορεία του Χρήστου Ανθόπουλου στην εγχώρια βιομηχανία θεάματος είναι άκρως ανατρεπτική. Γεννημένος στην Φλώρινα στα 18 του μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές στη Γυμναστική Ακαδημία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Αν και έκανε πρωταθλητισμό στην ξιφασκία και στο μπάσκετ δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα του γυμναστή. Η ξιφασκία προέκυψε λόγω του γεγονότος πως ο πατέρας του ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική ομάδα, το μπάσκετ ήρθε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων συμμετέχοντας στην ομάδα του Αετού.

Λίγο καιρό αργότερα προέκυψαν και οι πρώτες προτάσεις για τον χώρο του μόντελινγκ παράλληλα

με συνεργασίες με γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύσας στα οποία ο Ανθόπουλος θήτευσε ως υπεύθυνος. Το μόντελινγκ είναι κάτι το οποίο δεν το κυνήγησε ποτέ ιδιαίτερα, μάλλον συνέβη ακριβώς το αντίθετο λόγω της φωτογένειάς του αλλά και του άριστου χειρισμού των ξένων γλωσσών, προσόν που είναι η αλήθεια δεν κατέχουν τα περισσότερα εγχώρια μοντέλα.

Μετά από σημαντικές συνεργασίες όπως με τον οίκο του Μάκη Τσέλιου μετακόμισε στο Μιλάνο όπου έμεινε για δύο χρόνια καταφέρνοντας να γίνει το βασικό πρόσωπο στις διαφημστικές καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας. Ακολούθησε η Κίνα όπου επισκέφθηκε πολλές περιοχές όπως η Σανγκάη και το Γκουανζού και εκεί αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του εταιρία ρούχων στην Θεσσαλονίκη, τη Lele clothing Από την πρώτη κιόλας συλλογή που λανσαρίστηκε, το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία όπως και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην συνέχεια, η εταιρία παραγωγής διαφημιστικών σποτ που έστησε μαζί με τον Κώστα Αμοιρίδη και τον Γιώργο Φειδά.

Αυτή την περίοδο ο νεαρός παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος κύκλος εκπομπών του «Eεεεε» ενώ παράλληλα ο Ανθόπουλος έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση ενός νέου ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και βασίζεται στην interactive συμμετοχή των τηλεθεατών από το σπίτι!

Keywords
Αναζητήσεις
parousiastis christos
Τυχαία Θέματα