Τρέλανε τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ανεπανόρθωτα εξέθεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος κατά την ομιλία του στη Βουλή επιτέθηκε στο λόμπι της δραχμής αλλά και σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξήγησε πρόσφατα πως θα γίνονται τα γενικευμένα συσσίτια και πως θα δίδονται τα δελτία φαρμάκων. "Περιγράφουν δηλαδή με

περίσσια ελαφρότητα τις κατοχικές εικόνες που θα ζήσουν οι πολίτες από μια τέτοια «λύση» επιστροφής στη δραχμή" είπε ο κ. Θεοδωράκης και άρχισε να διαβάζει το εξής κείμενο που περιγράφει πως θα είναι ο πραγματικός εφιάλτης: “Σε είκοσι λεπτά θα είχαν στεγνώσει όλα τα ΑΤΜ - οι ουρές στις τράπεζες θα ήταν ατελείωτες και μετά από μια ώρα οι τράπεζες θα κατέβαζαν τα ρολά - η οικονομία θα κατέρρεε - η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα απέσυρε την υποστήριξη και οι τράπεζες δε θα ξανάνοιγαν τις πόρτες τους- η χώρα θα είχε βυθιστεί στο απόλυτο σκότος - η φτώχεια θα εισέβαλε στο 80% των νοικοκυριών - το ρολόι θα γύρναγε πίσω πολλές δεκαετίες”.

Ακούγοντας τον κ. Θεοδωράκη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα και σε υψηλό τόνο κάνοντας λόγο για απόπειρα κατατρομοκράτησης. Ο Πρόεδρος του Ποταμιού δεν έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε αποστομώνοντας τους διαμαρτυρομένους: "Μην φωνάζετε. Δεν είναι δικό μου κείμενο. Κείμενο του Βαρουφάκη από το 2011 είναι. Να διαβάζετε τους Υπουργούς σας για να μην εκτίθεστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα