Χαλαρή βόλτα για ψώνια για τον Γιώργο Καρατζαφέρη (ΦΩΤΟ)

Είκοσι ημέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την καρδιά του, την προηγούμενη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του «Secret» εντόπισε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ στο γερμανικής προέλευσης (παρά τη ρητορική του εναντίον της στρατηγικής του Βερολίνου στην Ευρώπη) πολυκατάστημα Praktiker, στην Πειραιώς. Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη δοκιμασία του εμφράγματος, οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος έμειναν άφωνοι όταν είδαν τον γνωστό πολιτικό ακμαιότατο, με βερμούδα και ένα

απλό μπλουζάκι, να κάνει βόλτες στους διαδρόμους, αναζητώντας τα πράγματα που ήθελε να ψωνίσει. Στάθηκε αρχικά στο μηχάνημα όπου κόβονται μοκέτες και ταπετσαρίες, αλλά τελικά την προσοχή του κέρδισαν τα στόρια.

Συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειάς του, που ανέλαβαν να κρατήσουν και τα στόρια μέχρι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ να φτάσει στα ταμεία, ο κ. Καρατζαφέρης περιηγήθηκε στο κατάστημα ακούγοντας σε κάθε βήμα του ευχές, αφού πολύ κόσμος του φώναζε «περαστικά, πρόεδρε, σιδερένιος!». Χαμογελαστός και πρόσχαρος με όλους, δεν απέφυγε και τις μοδάτες selfies με άλλους πελάτες που του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Πάντως, στο ταμείο στάθηκε ο ίδιος για να πληρώσει τα ψώνια του. Φεύγοντας, ακόμα και στην έξοδο του καταστήματος τον σταματούσαν πελάτες για ευχές και φωτογραφίες και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα