Μπαλάφας: "Έχουμε όλοι ερωτηματικά για την επόμενη μέρα

"Δεν συμφωνώ στους τόνους που ανέβηκαν . Εμείς έχουμε μάθει να συζητάμε τις διαφορές μας. Εμείς έχουμε περπατήσει 20 χρονιά με δημοκρατία και πλουραλισμό, έτσι φτάσαμε και εδώ" δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο Σεραφείμ Κοτρώτσο. "Δεν φοβόμαστε τις διαφωνίες. Μάλιστα εγώ φοβούμουν περισσότερες διαφωνίες, και μεγαλύτερους τόνους. Όμως η συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε την συμφωνία. Το να έχουν οι σύντροφοι άλλη γνώμη είναι

φυσιολογικό, έτσι εκφράζεται μία αγωνία. Όλοι έχουμε ερωτηματικά για την επόμενη μέρα" συμπλήρωσε

Σχετικά με Μηλιό και Ρινάλντι:

"Δεν θέλω να κρίνω και να ‘κοντύνω’ τις διαφωνίες. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τις διαφωνίες του. Ο καθένας από εμάς έχει ένας διαφορετικό τρόπο να εκφράζεται" είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφερόμενος στις δηλώσεις διαφωνίας σχετικά με τη συμφωνία και συνέχισε "Και οι προγραμματικές δηλώσεις και οι προεκλογικές, είναι οι θέσεις σου. Στόχευση για να μην γίνει ρήξη, για έντιμο συμβιβασμό. Ξεκινάς από τις θέσεις σου , αλλά στην πορεία εάν υπάρχει διάθεση από την άλλη πλευρά, βρίσκεις την μέση οδό. Όταν μιλάς για έντιμο συμβιβασμό και κοινά αποδεκτή λύση, δεν σημαίνει ότι κάνεις 100% όσα λες. Σε κάποια κάνεις και πίσω"

"Θα θυμάστε και προεκλογικά, μας έλεγαν εάν αυτό, εάν εκείνο, και λέγαμε εμείς, ότι πάμε μπροστά για να πάμε μπροστά και όχι για ρήξη. Ξεκινά με μια διάθεση να βρούμε και τον Απρίλιο λύση.

Αυτή την στιγμή έχουμε να λύσουμε θέματα τώρα. Μνημόνιο, μείωση μισθών, συντάξεων, τέτοια μέτρα δεν πρόκειται να πάρουμε. Τέρμα και τελείωσε. Συμφωνίες και υποχωρήσεις θα κάνουμε, αλλά τρόικες, μνημόνια και μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται να πάρουμε, αν κάνουμε κάτι τέτοιο θα αναιρέσουμε όσα είπαμε."

Διαβάστε επίσης:

Εξηγήσεις από τον Μπαλάφα: "Ο Οδυσσέας είναι φίλος μου"

Γκάφα Μπαλάφα στη Βουλή: "Κωνσταντινόπουλος... αυτή η βρώμα" (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα