Μπαλάφας: "Ακόμα και οι βουλευτές της ΝΔ δυσφορούν με την κυβέρνηση"

«Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει τέλος στην καταστροφή που βιώνει η χώρα μας, την ίδια λογική υπηρετεί η πρότασή μας για τις εκλογές», είπε ο Γιάννης Μπαλάφας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε τη λογική του ώριμου φρούτου, λέγοντας ότι κάθε μέρα που περνά με το Σαμαρά και το Βενιζέλο

είναι καταστροφική για τη χώρα.

Αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια καυτηρίασε την τακτική του Νίκου Δένδια. «3 ώρες πριν φύγει από το υπουργείο έφερε τροπολογία 49 σελίδων σε άλλο νομοσχέδιο, εκπρόθεσμη. Είναι κυβέρνηση αυτή;», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι και βουλευτές της ΝΔ δυσφορούν με την εικόνα της κυβέρνησης. «Βουλευτές της Β’ Αθήνας μου εκμυστηρεύονται στα τηλεοπτικά πάνελ ότι σκοτώνονται για το ποιος θα βγει αφού μόνον έξι θα εκλεγούν».

Σε ότι αφορά τη διγλωσσία που παρατηρείται ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει, ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι αν κάποιος σολάρει και λέει τα δικά του, δεν κάνει καλό στο κόμμα.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Θεοδωράκη: "Κανόνισε να τα πούμε από κοντά"

"Βράζουν" στη ΔΗΜΑΡ με τον Κουβέλη

Συνάντηση Καραμανλή - Παμπούκη στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού

Η Βουλή ξόδεψε 25.000 ευρώ για... απροσδιόριστες υπηρεσίες

Χαρδούβελης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Έρχονται 50 σκληρές ημέρες"

Δεν ψηφίζει Καραμανλή για Πρόεδρο ο Παπανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα