Αποκριάτικη Παρέλαση και μεγάλη συναυλία με το Γιώργο Σαμπάνη στο Λουτράκι

Το "Καρναβάλι Λουτρακίου" είναι ένας δημοφιλής θεσμός, σε ετήσια βάση, με πληθώρα Αποκριάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Για μια ακόμη χρονιά την παρουσίαση θα κάνει η μόνιμη κάτοικος πια Έλσα Τόλη ενώ το βράδυ, τον κόσμο θα διασκεδάσει , Γιώργος Σαμπάνης με τις επιτυχίες του!

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης τονίζει στα parapolitika.gr: «Ετοιμάζουμε πολλές εκδηλώσεις και θέλουνε να έχει καλό καιρό για να διασκεδάσει ο κόσμος. Από αύριο ξεκινούν μεγάλες εκδηλώσεις σε πολλά

μαγαζιά καφέ μπαρ με διάφορα συγκροτήματα. Το Σάββατο βράδυ θα έχουμε παραδοσιακούς χορούς στην κεντρική πλατεία με τοπικές φορεσιές. Τη Κυριακή έχουμε τη μεγάλη παρέλαση που θα τη παρουσιάσει η φίλη και κατοίκους μας Έλσα Τόλη και μετά ο κόσμος θα διασκεδάσει με τον Γιώργο Σαμπάνη. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που δέχτηκε να έρθει και να τραγουδήσει εδώ σε μας και εγώ σαν Δήμαρχος ΚΑΙ όλοι οι δημότες και πιστεύω πως θα κρατήσει αμείωτο το κέφι στην κεντρική πλατεία.

Και στους Αγίους Θεοδώρους έχουμε πολλές εορταστικές εκδηλώσεις με χορευτικά συγκροτήματα. Πιστεύω πως ο κόσμος θα περάσει ευχάριστες ώρες και μέρες σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές». Σε ερώτηση για το αν οι τιμές θα «τσούξουν», ο Δήμαρχος απαντά:

«Είναι αλήθεια πως οι τιμές είναι πολύ λογικές σε όλα τα μαγαζιά και είτε με μικρή είτε με μεσαία τσέπη θα βρει τον τρόπο να διασκεδάσει! Το είπαμε αυτό να κρατηθούν σε χαμηλές τιμές ώστε ο κόσμος να διασκεδάσει παρά τα οικονομικά προβλήματα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έλληνας έστειλε στον Ντάισελμπλουμ... τις Νέες Δραχμές! (ΦΩΤΟ)

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νιφάδες καλαμποκιού

Keywords
Τυχαία Θέματα