Αποφασισμένος να ρίξει τις τιμές ο Γιακουμάτος

Το σχέδιό του για τη μείωση των τιμών, η οποία πρέπει να γίνει "per terra και per mane", όπως τόνισε, αποκάλυψε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Ο νέος Υφυπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε αποφσισμένος να ρίξει τις τιμές, επισημαίνοντας πως "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος".

"Πρώτα θα έχουμε σύνθεση - διάλογο, δεύτερο τολμάμε μέτρα, τρίτο πού σε πονεί και πού σε σφάζει. Σε πρώτη φάση αυτό που επείγει σε μία χώρα που περνά μία εθνική τραγωδία οικονομική, όπου υπάρχει αγοραστική αδυναμία τρομακτική, όπου το 25% είναι νεόπτωχοι,

είναι το καλάθι το απαραίτητο για την οικογένεια. Το ψωμί, το λάδι, το γάλα, τα απορρυπαντικά, αυτά που χρειάζεται μία οικογένεια", είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και προσέθεσε:

"Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος... Πρέπει οι επιχειρηματίες και τα τραστ να δείξουν κοινωνική ευαισθησία και να ρίξουν οι τιμές, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάλι. Εγώ δεν θα λύσω σε δυο μήνες το πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα σαράντα χρόνια... αλλά θα πολεμήσω με νύχια και με δόντια για να καταπολεμήσω την ακρίβεια. Έχουν προσπαθήσει κι άλλοι να μειώσουν τις τιμές, αλλά η στάμνα πολλές φορές πάει στην βρύση μια φορά σπάει".

Keywords
Τυχαία Θέματα