Από τη μία άκρη των Σερρών στην άλλη η Φωτεινή Αραμπατζή

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές και οι υποψήφιοι δείχνουν στο τελευταίο σπριντ να δίνουν πραγματικά όλες τις δυνάμεις τους.

Η υποψήφια με την ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή στο νομό Σερρών έχει διασχίσει από άκρη σε άκρη τον νομό της καθώς βρίσκεται κοντά στους κατοίκους των περιοχών. Ακούραστη η Φωτεινή Αραμπατζή, καθημερινά βρίσκεται από το ένα στο άλλο άκρο του νομού Σερρών

για νέες επισκέψεις ακούγοντας προσεκτικά τους κατοίκους.

Η «γαλάζια» υποψήφια στις Σέρρες επισκέφθηκε τα χωριά Μελενικίτσι και Ηράκλεια, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές αποζημιώσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο, η κα Αραμπατζή αναφέρθηκε στο μείζον θέμα των κατοίκων όπου και σημείωσε την πρόοδο για την γρήγορη επίλυση του προβλήματος.

Παράλληλα η «γαλάζια» υποψήφια βρέθηκε και στην λαϊκή αγορά της Ηράκλειας και καταστήματα, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες πριν πραγματοποιήσει την επίσκεψη της στο ΤΟΕΒ Ηρακλείας, αλλά και σε δυο παιδικούς σταθμούς.

kalpes15.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα