Από τη μπλε μοκέτα στο... κόκκινο χαλί ο Τσίπρας! (ΦΩΤΟ)

Στη Ρίγα της Λετονίας βρίσκεται για δεύτερη μέρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου συζητείται το ελληνικό ζήτημα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να κλείσει η συμφωνία.

Μπορεί το ταξίδι του πρωθυπουργού να ξεκίνησε με κάποιες δυσκολίες, αφού ταξίδεψε με C-130 στην Ρίγα καθώς τα τρία πρωθυπουργικά αεροσκάφη δεν ήταν διαθέσιμα αφού έπρεπε να μπουν για συντήρηση.

Το... κόκκινο χαλί, το καλό φαγητό και τα φλας ωστόσο ισορρόπησαν

κάπως τα πράγματα...

Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο πρωθυπουργός είχε κατ'ιδίαν συναντήσεις με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδος, στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και ολοκληρώθηκε περίπου μετά από δυόμισι ώρες.



Υπενθυμίζεται οτι σήμερα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στη Ρίγα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 το μεσημέρι και ανακοινώθηκε μέσω Twitter από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φαίνεται πως είναι σε καλή διάθεση αφού χάριν αστεϊσμού κατάφερε να φορέσει στον Τσίπρα... γραβάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα