Παπαδημούλης: "Θα υπάρξει συμφωνία τις επόμενες 10 μέρες"

"Συμφωνία θα υπάρξει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες" δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε πως η συμφωνία επείγει και είναι προς το συμφέρον και των δυο πλευρών, καθώς όπως είπε το κόστος μη συμφωνίας είναι μεγάλο και για την Ελλάδα

και για τους εταίρους. Χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και είπε πως το ζητούμενο είναι να πετύχουμε την καλύτερη συμφωνία, ενώ εκτίμησε ότι θα την στηρίξει η κυβερνητική πλειοψηφία σημειώνοντας πως θα έχει την ευρύτερη στήριξη της Βουλής αλλά και της κοινωνίας.

Εκτίμησε, πως κανένας στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει τη χάρη στα περί αριστερής παρένθεσης που επικαλούνται κάποιοι και τόνισε πως κάποιοι από τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμοστούν αργότερα γιατί κανείς δεν θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα ώστε να πέσει η κυβέρνηση.

Ανέφερε επίσης ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει χώρα που οι άδειες στα μέσα να μην δίνονται μέσω διαγωνισμού, τονίζοντας ότι στη χώρα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αυτό δεν συνέβαινε τα τελευταία 25 χρόνια. Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η επίθεση που δέχεται είναι υπερβολική και εξέφρασε την στήριξη του στο πρόσωπο της. Σημείωσε ωστόσο ότι όλοι πρέπει να στηρίξουνε με όλες τις δυνάμεις τους τον Τσίπρα και την προσπάθεια που κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα