Απίστευτη έρευνα: Tι προτιμούν οι νέοι αντί για το σεξ;

Κι όμως υπάρχουν!

Σύμφωνα με έρευνες, το σεξ δεν είναι πάντα πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητές μας...Όταν η αλυσίδα ξενοδοχείων Le Meridien ρώτησε εκατοντάδες επισκέπτες της από τν Κίνα, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ τι θα έδιναν σαν αντάλλαγμα για τον πρωινό τους καφέ, το 53% απάντησε ότι θα προτιμούσε το λαχταριστό ρόφημα αντί για το σεξ!

Ποσοστό 78% δήλωσε επίσης ότι θα θυσίαζε το αλκοόλ, τα social media ή το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να μη στερηθεί την καφεΐνη.



Δεν είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει ότι προτιμούμε άλλα πράγματα αντί για τη σεξουαλική ικανοποίηση -εάν πρέπει απαραιτήτως να διαλέξουμε.

Έρευνα που πραγματοποίησε το Συμβούλιο για Καλύτερο Ύπνο (υπάρχει πράγματι και βρίσκεται φυσικά στην Αμερική) έδειξε ότι 12% των ανθρώπων προτιμά έναν καλό ύπνο το βράδυ αντί για το σεξ. Γιατί μερικές φορές όντως είμαστε πολύ κουρασμένοι!



Οι Αμερικανοί, από την άλλη, είναι σίγουρα πιο εξαρτημένοι από το κινητό τους τηλέφωνο σε σχέση με τον ύπνο ή το σεξ. Το περιοδικό TIME αναφέρει πως το 33% των ατόμων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση θα μπορούσε να αρνηθεί το σεξ για μία εβδομάδα αντί να στερηθεί το κινητό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα