Απέτυχε ο Άδωνις στο συμβιβασμό με το ΣΥΡΙΖΑ

Απέτυχε η προσπάθεια στο «παραπέντε» να υπάρξει συμφωνία για κοινή στάση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση στο ζήτημα των φαρμάκων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης επικοινώνησε με τον κ. Ν. Παππά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Α. Τσίπρα, από τον οποίο ζήτησε να συναντηθεί και να ενημερώσει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των φαρμάκων, ώστε να ψηφίσει και η αξιωματική αντιπολίτευση την

τροπολογία.

Ο κ. Παππάς μετέφερε την πρόταση στον κ. Τσίπρα, αλλά απάντησε αργότερα εκ μέρους του ότι προϋπόθεση για την ενημερωτική συνάντηση είναι να «παγώσει» η τροπολογία επί δεκαήμεροκαι να αποσυρθεί από τη Βουλή, ώστε να επανεξεταστεί το ζήτημα στο σύνολό του.

Ο υπουργός Υγείας δεν δέχθηκε τον όρο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι η τροπολογία πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση αύριο, όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο κ. Γεωργιάδης φέρεται επίσης να ζήτησε συγγνώμη για τα υπονοούμενα ότι ο ραδιοσταθμός στο «Κόκκινο» εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα, αλλά ο κ. Παππάς τον παρέπεμψε στη διεύθυνση του ραδιοσταθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα