Απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στα «Παραπολιτικά»

Απάντηση στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», έστειλε η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας της 4ης Οκτωβρίου, με τίτλο «Σφαγή για τις . καταθέσεις! Τα χρήματα στην Αγγλία και η αγορά κατοικίας, οι αιτίες του πολέμου μεταξύ Μενεγάκη και Λάτσιου», αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όπως με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα, στην εφημερίδα

που εκδίδει η δεύτερη από εσάς «Παραπολιτικά», στο φύλλο της 4ης Οκτωβρίου 2014, και στην ιστοσελίδα της δεύτερης από εσάς www.parapolitika.gr, δημοσιεύτηκε άρθρο που αφορούσε σε εμένα και τον πρώην σύζυγό μου, Γιάννη Λάτσιο, υπό τον τίτλο «Σφαγή για τις . καταθέσεις! Τα χρήματα στην Αγγλία και η αγορά κατοικίας, οι αιτίες του πολέμου μεταξύ Μενεγάκη και Λάτσιου». Όλες αυτές τις ανακρίβειες ο πρώτος από εσάς θα μπορούσε να τις διαπιστώσει εύκολα, αν απλώς προσπαθούσε πριν τη δημοσίευση του ανωτέρω άρθρου να επικοινωνήσει μαζί μου ή έστω ανέτρεχε στο κείμενο της αγωγής που ο πρώην σύζυγός μου έχει καταθέσει εναντίον μου ή ακόμα και αν ρωτούσε τον πρώην σύζυγό μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντόνως για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά αναγράφονται στο ως άνω άρθρο.

ΔΙΑΨΕΥΔΩ ρητώς και κατηγορηματικώς τα αναγραφόμενα στο ως άνω άρθρο.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα από την επίδοση της παρούσας:

α) αποσύρετε το ως άνω άρθρο από την ιστοσελίδα σας www.parapolitika.gr, ώστε να διακοπεί άμεσα η περαιτέρω προσβολή της προσωπικότητάς μου και

β) δημοσιεύσετε αυτούσια την παρούσα εξώδικη δήλωση τόσο στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας σας όσο και στην ιστοσελίδα σας www.parapolitika.gr, στην ίδια θέση όπου είχε δημοσιευθεί το ως άνω ψευδές και συκοφαντικό άρθρο, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω θα στραφώ δικαστικώς εναντίον σας, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα