Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ

Τη στρατηγική του προέδρου του κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου αμφισβήτησαν ανοιχτά οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Οι Κώστας Σκανδαλίδης, Θάνος Μωραίτης, Θεοδώρα Τζάκρη,

Μιχάλης Κασσής, Νίκος Σηφοουνάκης, Γιώργος Ντόλιος, Δημήτρης Κρεμαστινός και Γιάννης Κουτσούκος άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική αλλά και την τακτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους για το πώς εξελίσσεται η συνεργασία με τη ΝΔ στο πλαίσιο της κυβέρνησης, ζητώντας, παράλληλα, να ξεκαθαριστεί ότι η προγραμματική συμφωνία στην οποία κατέληξαν την Τετάρτη Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ανοίγει νέους δρόμους για κοινή συνεργασία ή ακόμη και κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε να ξεκαθαρίσει το ΠΑΣΟΚ ποια μέτρα μπορεί να ψηφίσει ενώ ο κ. Κουτσούκος ζήτησε να συγκληθεί η κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να καθορίσει τη στρατηγική στις τοπικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα