Αμβρόσιος: Άσπλαχνη η Μέρκελ με βλοσυρό βλέμμα

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας χαρακτηρίζει την Γερμανίδα καγκελάριο «σκληρή, άκαρδη, με βλέμμα βλοσυρό και πρόσωπο αγέλαστο».

Αφού αναρωτιέται «Πόσο δυστυχείς θα πρέπει να είναι ο άνδρας και τα παιδιά της» τα ρίχνει όλα στον... κομμουνισμό τονίζοντας ότι η κα Μέρκελ κατάγεται από την Ανατολική Γερμανία.

Ωστόσο, η κριτική του βγαίνει εκτός ορίων και όταν μιλάει για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τον οποίο χαρακτηρίζει «κομπλεξικό»

και γράφει «η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!».

Αναλυτικά όλο το κείμενο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου όπως δημοσιεύθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο: mkka.blogspot.gr

Επειδή, λοιπόν, «ο χορτάτος δεν πιστεύει τον πεινασμένο» δεν ήταν ποτέ δυνατόν, το δίδυμο «Μέρκελ και Σώϋμπλε» να δεχθούν καλοσυνάτα να βοηθήσουν τη Χώρα μας, ώστε οι ιθύνοντες της Κυβερνήσεως Τσίπρα να πάρουν μερικά οικονομικά μέτρα προς ανακούφισιν του Ελληνικού Λαού! Μόνο με «νταϊλίκια» θα μπορέσουν να υποχωρήσουν! Και με μια σφοδρή αντεπίθεση! Συνεπώς, χωρίς να υιοθετούμε την «μαγκιά» γενικώς ως τρόπο συμπεριφοράς, εν τούτοις χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την «μαγκιά», που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης! Για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!

Μας έμελλε, λοιπόν, ώστε η Χώρα μας να ευρεθεί κάτω από την βούληση της σκληρής Κυρίας Μέρκελ, η οποία ως δόγμα της ζωής της έχει την λιτότητα, δηλ. την στέρηση, την φτώχεια! Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύεται και από τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα