"Αγώνας δρόμου" από τη νέα διαπραγματευτική ομάδα χωρίς τον Βαρουφάκη

Πριν την τηλεδιάσκεψη του Brussels Group συνεδριάζει η νεοσυσταθείσα διαπραγματευτική ομάδα, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση που έφερε το "κούρεμα" του Γιάννη Βαρουφάκη και την ουσιαστική αντικατάστασή του από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αντικείμενο της σύσκεψης δεν είναι άλλο από την τακτική που καλείται πλέον να ακολουθήσει η Ελλάδα κατά τις διαπραγματεύσεις, κάτι που σημαίνει

ότι εγκαταλείπεται πλέον η στρατηγική του Γιάννη Βαρουφάκη. Η νέα διαπραγματευτική ομάδα καλείται πλέον να πιάσει το νήμα από εκεί που το είχε αφήσει ο Γιάννης Βαρουφάκης. Στη συνάντηση μετέχουν και υπουργοί που εμπλέκονται στην διαπραγμάτευση όπως οι κύριοι Σταθάκης και Παππάς, καθώς και ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Εκτός από τον Γιάννη Βαρουφάκη ακόμα ένα πρόσωπο που μπαίνει πλέον στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης είναι ο Νίκος Θεοχαράκης ενώ το νέο ορόσημο, από το τέλος Απριλίου που ήταν μέχρι σήμερα, μετατίθεται για τις 11 Μαΐου οπότε προγραμματίζεται εκ νέου συνεδρίαση του Eurogroup.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παραγκωνισμός του Γιάννη Βαρουφάκη φέρνει στο προσκήνιο τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Γιώργο Χουλιαράκη, άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο άδειασμα Τσακαλώτου σε Βαρουφάκη: "Μαθαίνουμε από τα λάθη μας"

Στα αποθεματικά των νέων γενεών βάζει χέρι η κυβέρνηση

"Βόμβα" από την Τράπεζα της Ελλάδας: Κινδυνεύουν τα αποθεματικά των ταμείων

Keywords
Τυχαία Θέματα