Αυτά συζήτησε ο Σαμαράς με τους Βουλευτές στο χθεσινό γεύμα

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για τα εσωτερικά και εξωτερικά μέτωπα της Ελλάδας, αλλά κυρίως για την Νέα Δημοκρατία μίλησαν χθες ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, και οι 13 νέοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συναντήθηκαν σε γνωστή ταβέρνα στην Κηφισιά.

Από τις αναφορές του Προέδρου

της ΝΔ, Αντώνη Σαμαράς δεν θα μπορούσε να λείψει η νέα περίοδος για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, προαναγγέλλοντας αλλαγές στη λειτουργία κόμματος και στις Ν.Ε χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Κάλεσε δε τους νέους βουλευτές να παίξουν το ρόλο τους στην κατεύθυνση της εσωτερικής ισορροπίας και να στηρίξουν την προσπάθειά του. Κάνοντας πιο προσωπικές αναφορές σημείωσε με έμφαση πως «Κατάπια πολλά... βατράχια το τελευταίο διάστημα και θα συνεχίσω να το κάνω υπέρ της ενότητας».

Από την εφ’ όλης της ύλης συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην γίνουν αναφορές και στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, με τον Αντώνη Σαμαρά να σημειώνει πως , δεν βλέπει «ξαφνικό στέγνωμα» της αγοράς– αν και δεν το αποκλείει. Τουναντίον εκτιμά ότι οι εταίροι θα πάνε την κυβέρνηση με το «μαρτύριο της σταγόνας». Δηλαδή με οριακή χρηματοδότηση ίσα-ίσα μέχρι τον Ιούνιο. Επεσήμανε ότι υπάρχει ταυτόχρονα και μεγάλος κίνδυνος «ατυχήματος».
Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δήλωσε θυμωμένος με την εικόνα της Βουλής υπογραμμίζοντας:
«Δεν έχω ξαναδεί περίπτωση τέτοιου Προέδρου της Βουλής τόσα χρόνια».

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, πέρασε ηχηρό μήνυμα – και όχι μόνο στους παρεβρισκόμενους- με την αναφορά του στην επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί.
«Είδατε τι έγινε στη Γαλλία, στις περιφερειακές εκλογές; Η νίκη Σαρκοζί ήταν σαφής. Εκεί που δεν μιλούσε κανείς γι' αυτόν πριν από 6 μήνες σήμερα θριαμβευτής» είπε με νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Κηφισιά ο Σαμαράς και οι νέοι βουλευτές (ΦΩΤΟ)-Δείπνο από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Το δείπνο για τους βουλευτές συμπεριελάμβανε και … δημοσιογράφους-Χθες το βράδυ από τον Σαμαρά στον "Βασίλη" της Κηφισιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα