Άδωνις Γεωργιάδης: "Μην γίνουμε όλοι μετανάστες"

Στην Κω βρέθηκε το Σάββατο ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να μιλήσει στην εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο πρώην Υπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές κρούοντας τον "κώδωνα" του κινδύνου για την ελληνική οικονομία. Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης

δήλωσε χαρακτηριστικά στους πολίτες της Κως "Μην γίνουμε και εμείς μετανάστες, σαν όλους αυτούς που έρχονται στα νησιά μας".

Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία και τις προτεραιότητές της, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι "πρωταρχικό για εμάς θέμα είναι η Ευημερία της Ελλαδος. Δεύτερο μάχη για την ιδεολογική ηγεμονία που έχουμε παραχωρήσει στην Αριστερά", ενώ προσέθεσε πως είναι "τιμή" η δεξιά ιδεολογική ταυτότητα που "πιστεύει στην ευρωπαϊκή οικογένεια", χαρακτηρίζοντας παράλληλα "εχθρούς των αρχών μας τους νεοκομμουνιστές του Τσίπρα".

"Είναι τιμή μας που είμαστε δεξιοί και παλεύουμε για το εθνικό συμφέρον. Πιστεύουμε στην φιλελεύθερη οικονομία και στην Ανάπτυξη και ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Τέλος, πιστεύουμε τις αρχές που πιστεύουν οι Ευρωπαίοι ενώ οι νεοκουμμουνιστες του Αλέξη Τσίπρα ιδεολογικά είναι εχθροί των άρχων της!", κατέληξε ο πρώην Υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλαγή ρότας από τον Σαμαρά στην Πάτρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα