Άδωνις: "Δεν υπάρχουν εκλογές στο μυαλό του Σαμαρά"

«Η κυβέρνηση πήρε άριστα στο χειρισμό της υπόθεσης της ΔΕΗ καθώς είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως εάν το δικαστήριο κρίνει παράνομη την απεργία δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε αντίθεση στην απόφαση», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός ης ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Είπε επίσης πως και οι συνδικαλιστές έδειξαν μεγάλη ωριμότητα.

Τάχθηκε

υπέρ των δημοψηφισμάτων σημειώνοντας πως αν γινόταν για τη ΔΕΗ θα το κέρδιζε η κυβέρνηση. Είπε πως το δημοψήφισμα χρησιμοποιείται από το ΣΥΡΙΖΑ για καθαρά πολιτικούς λόγους με αιχμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τόνισε επίσης στο μυαλό του πρωθυπουργού δεν υπάρχει καμία σκέψη για πρόωρες εκλογές, καθώς –όπως είπε- ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη συναίσθηση της ευθύνης ότι πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα.

Χαρακτήρισε έγκλημα εκ προμελέτης τη διεξαγωγή των εκλογών.

Απέρριψε εμμέσως το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε άνοιγμα στην αγορά ενέργειας θα έκανε ιδιωτικοποιήσεις;

Σημείωσε πως η τρόικα μπορεί να δεχτεί τα πάντα αν τις τα εξηγήσεις με πειστικό τρόπο, ενώ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα