Mega με Μία: Δείτε την έναρξη της πρωινής εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή

Με μια φωτογραφική αναδρομή σε όλους τους παρουσιαστές που έχουν περάσει από την πρωινή ζώνη, χαρίζοντας υπέροχες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό, από την αρχή της, μέχρι και πέρυσι, με τον Πέτρο Κωστόπουλο, άρχισε στην πρεμιέρα της η καινούργια εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Ώσπου κατέληξε στον καινούργιο, τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος κρατώντας μια κόκκινη κορνίζα, ζήτησε φώτιση από όλους τους προηγούμενους για να φέρει εις πέρας το καινούργιο αυτό εγχείρημα που έχει αναλάβει -ευχαριστώντας παράλληλα και το κανάλι για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αμέσως μετά το πλάνο άνοιξε και όλη

η ομάδα, καθισμένη σε καρέκλες, έπαιζε το ρόλο του κοινού – μια φορά την εβδομάδα θα υπάρχει ζωντανό, μια καινοτομία της εκπομπής- χειροκροτώντας δυνατά και δίνοντας στον παρουσιαστή ρυθμό.

Στην πορεία άρχισε ένα διάλογο, όπως μόνο εκείνος ξέρει, δίνοντας μια θεατρική νότα, ενώ παρουσίασε και όλα τα μέλη που καθημερινά θα βλέπουν οι τηλεθεατές, με έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο, τραβώντας κλήρο μέσα από μια γυάλα.

Πρώτος ήταν ο Στέλιος Κρητικός, δεύτερη η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, τρίτη η Χριστίνα Πολίτη, τέταρτη η Βίκυ Παγιατάκη, μετά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μετά ο Ανδρέας Λαγός –ο αντικαταστάτης του Άκη Πετρετζίκη.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιοι παρουσιαστές έχουν περάσει απο το πρωινό του mega
Τυχαία Θέματα