IL GATTO: Γενέθλια για ένα αγαπημένο στέκι του κέντρου

Όταν το 2005 άνοιγε στην στοά της Βουκουρεστίου 16 το il gatto, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία του. Κι όμως μετά από 10 χρόνια, αναλλοίωτο στον χρόνο, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του κέντρου.

Το όνομά του σημαίνει «ο γάτος».

Καλαίσθητο, με ατμόσφαιρα παλιού παριζιάνικου μπαρ και με πλούσια δισκοθήκη, το «il gatto» είναι ένα εξαιρετικό σημείο της αθηναϊκής νύχτας που λειτουργεί εκτός πιάτσας, ανάμεσα από τις πιο ακριβές μπουτίκ της πόλης. «Αρκετά από τα κομμάτια

που διακοσμούν το χώρο, τα έχει φέρει ο κόσμος που έρχεται εδώ για να έχει κάτι δικό του» εξηγούν οι οικοδεσπότες που έχουν να πουν μια ιστορία για το καθένα από αυτά.

Αγαπούν τη δουλειά τους και τους επισκέπτες τους. Η πηγαία τους ευγένεια αντανακλάται όμως και στη διάθεση του κόσμου. «Σήμερα έρχονται τα παιδιά εκείνων που σύχναζαν εδώ παλιότερα», λένε με ικανοποίηση.
Έτσι, με αφορμή τα 10 του γενέθλια του «ο γάτος» πραγματοποιεί μια εορταστική βραδιά για φίλους και τους προσκαλεί να γιορτάσουν μαζί.
Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν, 28 Μαΐου, από τις 5 το απόγευμα το il gatto και ο πεζόδρομος της Βουκουρεστίου μετατρέπονται σε έναν εορταστικό χώρο γεμάτο με εξαιρετικές μουσικές, την ευθύνη για τις οποίες θα αναλάβουν οι djs που όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από τα decks του il gatto, δυνατές γεύσεις ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και η νέα άφιξη στο χώρο, το ολοκαίνουριο cocktail bar το οποίο θα προσφέρει μοναδικά cocktails.
il gatto caffe bar, Βουκουρεστίου 16, Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα