26ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Βουλιαγμένη

Με θέμα «Ελληνική Φιλοσοφία και Ηθικά και Πολιτικά Ζητήματα στην παγκοσμιοτική Εποχή μας», θα διεξαχθεί το 26ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας από 12 μέχρι 17 Ιουλίου στην Βουλιαγμένη, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Νοτιοαφρικανική Εταιρεία για την Ελληνική Φιλοσοφία και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (SASGPH).

Το Συνέδριο τελεί υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ακαδημαϊκής Επιτροπής και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Αμαρίλια (Αγίου Νικολάου 13, Βουλιαγμένη -

Καβούρι). Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Συνέδριο αποσκοπεί ν’ αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα και πλαίσιο έρευνας για τα κρίσιμα και καίρια προβλήματα της εποχής μας κατά τον 21ο αιώνα, σε συνάφεια προς την ελληνική φιλοσοφία. Είναι ανοικτό σε όλους τους φιλοσοφούντες, ειδικούς στην ελληνική φιλοσοφία, θεωρητικούς και φιλοσόφους της ηθικής και της πολιτικής ζωής, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ειδικούς στην επικοινωνία, κυβερνητικά στελέχη και σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται.

Πληροφορίες

Ξενοδοχείο Αμαρίλια (Αγίου Νικολάου 13, Βουλιαγμένη - Καβούρι, τηλ. +30 210-8990391, website: www.amarilia.gr) και στο http://www.iagp.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα