Υπάρχει ένα underwear brand που σε προσκαλεί να βάλεις λίγη περισσότερη θετική σκέψη στην καθημερινότητά σου!

13:43 24/2/2020 - Πηγή: People

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του και η μόδα: η νέα εποχή μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε τη φυσικότητα, να μάθουμε να αγαπούμε το σώμα μας σε κάθε του έκφανση και να αισθανόμαστε καλά σε ό,τι φοράμε.

Η Cotonella, το underwear και easywear brand απο την Ιταλία, σε προσκαλεί να υιοθετήσεις έναν θετικό τρόπο σκέψης που θα γεμίσει αισιοδοξία και ενέργεια κάθε σου ημέρα.

Η ομορφιά βρίσκεται στη φυσικότητα! 

Τα πρότυπα ομορφιάς που ήθελαν το γυναικείο σώμα περιορισμένο σε αυστηρές γραμμές αποτελούν πλέον παρελθόν.

Η

φυσική ομορφιά και η αποδοχή κάθε σωματότυπου είναι πλέον στο προσκήνιο και η Cotonella έχει στο DNA της την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς μέσα από minimal σχεδιασμό σε όλο το φάσμα του underwear (σλιπ, τοπ, σουτιέν).

Οι συλλογές της Cotonella ντύνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητας  με την  L’Altra Cotonella να μας δίνει μια πλήρη γκάμα σε καθημερινό underwear, την Premiere Classe να μας προτείνει απόλυτα θηλυκά looks και τη συλλογή Cotonella Nightwear για άνετες στιγμές στο σπίτι. 

Θετική Σκέψη = Άνεση 

Ξεκινάμε κάθε μέρα επιλέγοντας τα κομμάτια ενός look που θα μας συντροφεύσει για ώρες.

Για την Cotonella, το βασικό κριτήριο επιλογής underwear – των κομματιών που βρίσκονται περισσότερο από οποιαδήποτε κοντά στο δέρμα μας – πρέπει να είναι η απόλυτη άνεση, κάτι που ξεκινά από την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων.

Παίρνοντας το όνομά της από το υλικό σήμα-κατατεθέν της, το βαμβάκι (Cotton), η Cotonella έχει αγαπηθεί από γυναίκες και άντρες σε περισσότερες από 26 χώρες ανα τον κόσμο για την μοναδική ποιότητα υλικών που απορροφούν των ιδρώτα ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, είναι υποαλλεργικά που και με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, ανθεκτικά, απόλυτα απαλά κ.ο.κ.

Η ποιότητα συμπληρώνεται από την εξειδικευμένη τεχνική ραφής των εσωρούχων όπως για παράδειγμα ειδική τεχνοτροπία στο καβάλο των σλιπ για άνεση και σωστή υγιεινή, σχέδια χωρίς ραφές για πλήρη αδιαφάνεια, τεχνοτροπίες shapewear και πολλά ακόμη. 

Η βιωσιμότητα στο προσκήνιο 

Για την Cotonella ένα fashion brand πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο τόσο σε κάθε άνθρωπο που το φορά όσο και στο περιβάλλον.

Εφαρμόζοντας καλές πρακτικές βιωσιμότητας, διαθέτει πιστοποιήσεις για τη διαδικασία παραγωγής και τα υφάσματα που χρησιμοποιεί (πχ. OEKO TEX) εξασφαλίζοντας την ανθρώπινη υγεία και τον σεβασμό στους φυσικούς  πόρους.

Όλα τα σχέδια Cotonella σχεδιάζονται στην «πατρίδα» του brand Ιταλία και παράγονται στην Ευρώπη, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό κόστος.

Βάλτε περισσότερη θετική σκέψη στην καθημερινότητά σας ξεκινώντας από τα καθημερινά σας looks!

Ανακαλύψτε τη συλλογή Cotonella σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους τα πιο γνωστά πολυκαταστήματα (Attica, Hondos Center).

http://www.cotonella.com/en
https://www.facebook.com/Cotonella
https://www.instagram.com/cotonellaintimo/
https://twitter.com/cotonellaintimo

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα