Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η αποκαλύψη για «σταριλία» σε δοκιμαστικό και η επιθυμία για δική της εκπομπή

19:46 29/5/2019 - Πηγή: People

Η Σπυρδούλα Καραμπουτάκη ήταν από τους παίκτρε του Masterchef που μας απασχόλησαν όσο ελάχιστοι από τους συμμετέχοντες στο reality μαγειρικής. Η συμπεριφορά της σχολιάστηκε έντονα και η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έχει παρεξηγηθεί.

Σήμερα, ωστόσο, η εκπομπή «Ευτυχείτε» προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη συμπεριφορά της σε δοκιμαστικό, που μάλλον δεν κολακεύει την παίκτρια. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Έλενα Πολυκάρκου, η δεύτερη φιναλίστ του Masterchef έκανε «σταριλίκια» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της από την πρόταση να εμφανίζεται ένα 1ολεπτο

σε εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε: «Η Σπυριδούλα έκανε δοκιμαστικό, σαν να είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Και ο Άκης είναι λίγο αυτό που περιγράφω. Έκανε το δοκιμαστικό και τα είπε καλά. Ήταν γενικά ευχαριστημένοι και της είπαν πολύ καλά λόγια. Εκείνη, όμως, ξέρετε τι τους απάντησε; Ότι δεν την ενδιαφέρει να βγαίνει σε μια εκπομπή για δέκα λεπτά. Την ενδιαφέρει να κάνει δική της εκπομπή. Είναι ξεκάθαρο αυτό, θέλει να κάνει δική της εκπομπή.

Ακριβώς αυτό που μου γράψανε είναι ότι δεν τρελαίνεται κιόλας να εμφανίζεται για δέκα λεπτάκια και μόνο. Η κοπέλα θέλει τον δικό της σκηνοθέτη, τη δικιά της εκπομπή, τα ρούχα που θα φορέσει… Τους έκανε γενικά πολλά «σταριλίκια» χθες και για τα ρούχα και για το μακιγιάζ… »

Δείτε το video για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη παραπάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα