Black Mirror: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 5η σεζόν που κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Netflix

18:16 29/5/2019 - Πηγή: People

Όλοι περιμένουμε με πολλή ανυπομονησία την 5η σεζόν του Black Mirror, της σειράς του Netflix που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και τους μετέφερε σε έναν κόσμο που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τεχνολογία, έναν κόσμο που μοιάζει να είναι αρκετά μακριά μας, αλλά και παράλληλα πολύ κοντά μας. Η interactive ταινία του Black Mirror “Bandersnatch”, που προβλήθηκε λίγους μήνες πριν, δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τους φανατικούς της σειράς δημιουργώντας μεγαλύτερη αγωνία για τα επεισόδια

που επέρχονται.

Η δυστοπική Sci – Fi σειρά που πολλοί λάτρεψαν επιστρέφει επιτέλους στην διαδικτυακή πλατφόρμα στις 5 Ιουνίου, κάτι το οποίο είχε ανακοινωθεί από τον Μάρτιο του 2018 χωρίς όμως κάποια περαιτέρω πληροφορία.

Το πρώτο trailer της νέας σεζόν όμως κυκλοφόρησε στις 15 Μαϊου, το οποίο μας δίνει μία γεύση για αυτά που πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε. Παρόλο που οι δύο προηγούμενες σεζόν (3η και 4η) αποτελούνταν από 6 επεισόδια, η 5η θα αποτελείται από 3 όπως η πρώτη και η δεύτερη τότε που προβαλλόταν από το Channel 4, πριν μεταφερθεί στο Netflix.


Σε ένα από τα επεισόδια θα δούμε να πρωταγωνιστεί η Miley Cyrus με τίτλο “Rachel, Jack and Ashley, Too” και θα μας μεταφέρει στον κόσμο μίας μοναχικής έφηβης που επιθυμεί να επικοινωνήσει με την αγαπημένη της pop star της οποίας η ζωή δεν είναι όσο ρόδινη φαίνεται, την οποία υποδύεται η Cyrus.

Δείτε το trailer:


Το “Smithereens” μας αφηγείται την ιστορία ενός οδηγού ταξί του οποίου ο σκοπός διαφέρει από αυτό που φαίνεται.

Δείτε το trailer:


Τέλος, το “Striking Vipers” πραγματεύεται την ιστορία δύο φίλων που επανασυνδέονται μετά το κολλέγιο στην ενήλικη ζωή τους, μια επανασύνδεση που πυροδοτεί μία σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Δείτε το trailer:


Keywords
Τυχαία Θέματα