Πονοκέφαλος για την παραγωγή του Glee

19:18 16/7/2013 - Πηγή: People

O θάνατος του πρωταγωνιστή του Glee, Cory Monteith το Σαββατοκύριακο ήρθε τη στιγμή που ξεκινούσε η παραγωγή της πέμπτης σεζόν του μουσικής κωμωδίας του Fox. Και ως timing για τη σειρά δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι προσπαθούσαν να βρουν ένα τρόπο να αναστήσουν τόσο τη χαμένη του μαγεία όσο και τα νούμερα.

Ο 31χρονος Cory όχι μόνο ήταν από το αρχικό cast, αλλά ένας από τους πιο βασικούς ρόλους σε όλη τη πορεία της σειράς καθώς και

χαρακτήρας κλειδί που περνούσε το μήνυμα της «ανεκτικότητας του διαφορετικού» στο κόσμο του Glee. Σαν να μην έφτανε αυτό για να προκαλέσει πονοκέφαλο στην παραγωγή, ο Cory ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή με τη Lea Michele που κατέχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, ενώ αποτελούσε και την ερωτική του σύντροφο και στο σύμπαν του Glee.

Πέρα από τους σεναριογράφους κανείς δεν ξέρει πως θα εξελισσόταν η ιστορία στην 5η σεζόν και τώρα κανείς δεν θα μάθει και τα αρχικά τους σχέδια. Το show είχε μόλις ανανεωθεί από το Fox για ακόμα δυο σεζόν έως και το 2015 δηλαδή. Και φυσικά υπάρχουν και οι fan που θα ήθελαν να δουν ένα happy ending για τους ρόλους του Cory και της Lea κάτι που πλέον δεν είναι εφικτό. Ο θάνατος του Moteith δεν θα σημαίνει την ακύρωση της σειράς, σίγουρα όμως θα την επηρεάσει, ίσως και σε βαθμό να τελειώσει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

The post Πονοκέφαλος για την παραγωγή του Glee appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα