Πετάει για Κίνα και Μουντομπάσκετ ο Κώστας Σλούκας

14:49 27/8/2019 - Πηγή: People

Όταν πριν από 10 μέρες τραυματίστηκε στο ματς με την Ιταλία από το μαρκάρισμα του Ντεσιτόρι, όλοι έμειναν παγωμένοι. Ιδίως ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συμπαίκτες.

Ξαφνικά όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Νικ Καλάθη που έπρεπε να προφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού ως ο μοναδικός αξιόλογος γκαρντ της Εθνικής. Δύο μέρες μετά το χτύπημα, τα άσχημα νέα άρχισαν να φεύγουν και να αντικαθιστώνται από θετικά.

Μαζί με τον φυσιοθεραπευτή του Δημήτρη Σκορδή και την ομάδα του έκαναν κάθε μέρα φυσιοθεραπείες

πρωί και βράδυ, ώστε να υποχωρήσει το αιμάτωμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο στόχος επετεύχθη, και όπως δήλωνε τις τελευταίες μέρες ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο Κώστας Σλούκας θα βρίσκεται στην Κίνα και πιθανότατα δεν θα χάσει πάνω από ένα παιχνίδι, δηλαδή το πρώτο απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε ανέβασε μια φωτογραφία με τους φυσιοθεραπευτές που τον κούραραν αυτές τις μέρες και έδωσε ραντεβού στην Κίνα. Εκεί όπου το πλάνο είναι να προφυλαχθεί όσο γίνεται στο ματς με το Μαυροβούνιο, να μην παίξει δηλαδή καθόλου αν το παιχνίδι εξελιχθεί ευοίωνα και να είναι έτοιμος στο δεύτερο ματς με τη Βραζιλία.

View this post on Instagram

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το TEAM του @dimitrios.skordis για τη μάχη που δώσαμε πρωί βράδυ, τις τελευταίες 10 ημέρες. See you all in China…

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou16) on Aug 27, 2019 at 2:45am PDT

*Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα