Οι πόλεις με τους μεγαλύτερους μισθούς του κόσμου

08:01 19/7/2019 - Πηγή: People

Οι μεγάλες πόλεις τείνουν να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και υψηλότερους μισθούς. Το κόστος ζωής όμως σε αυτές τις πόλεις τείνει επίσης να είναι αρκετά υψηλό. Κάθε χρόνο, η Deutsche Bank Research δημοσιεύει την έκθεση Mapping the World’s Prices, που «φωτίζει» το κόστος ζωής, ενοικίου, εισοδήματος σε 56 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε τις δέκα κορυφαίες πόλεις με τον υψηλότερο μέσο μηνιαίο μισθό με βάση την έκθεση 2019 Mapping the World’s.

10. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το

Λονδίνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο. Ο μέσος μηνιαίος μισθός στο Λονδίνο είναι 2.956 δολάρια, μειωμένος κατά 13% από τα 3.381 δολάρια πέρυσι. Το μέσο εισόδημα στο Λονδίνο μειώθηκε κατά 7% τα τελευταία πέντε χρόνια.

9. Μελβούρνη, Αυστραλία

Η Μελβούρνη προσφέρει μία από τις καλύτερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Έχει χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Ο μέσος μηνιαίος μισθός στη Μελβούρνη χωρίς φόρους είναι 3.181 δολάρια. Οι μισθοί μειώθηκαν κατά 17% τα τελευταία πέντε χρόνια. Το 2014, ο μέσος μισθός στην πόλη ήταν 3.841 δολάρια το μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα