Νίκος Μουτσινάς: «Το Δέστε τους θα γίνει άλλη μια χρονιά»

10:04 10/7/2013 - Πηγή: People

Είναι έξυπνος, ετοιμόλογος, έχει χιούμορ και είναι πολυάσχολος. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό Hello για την εκπομπή Δέστε τους, που παρουσιάζει με επιτυχία δηλώνοντας πως θα γίνει για ακόμα μία χρονιά.

Δες εδώ: Backstage Δέστε τους: Break οι τηλεθεατές ξεσάλωμα οι παρουσιαστές

Αναφέρθηκε επίσης στο σχολιασμό που γίνεται στα πλαίσια της εκπομπής και που πολλές φορές θεωρείται αιχμηρός από μέρους του: «Μου έχει συμβεί μερικές φορές να σκεφτώ μήπως αυτό που είπα ήταν υπερβολικό. Γενικότερα, πριν πάω στην εκπομπή, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά που

σχολιάζω εκεί. Είναι η δουλειά μου, δεν είναι η ζωή μου, ευτυχώς. Η ζωή μου είναι το θέατρο, οι ξένες σειρές που κολλάω στην τηλεόραση, τα παιχνίδια στον υπολογιστή, η παρέα μου, ο σκύλος μου».

Διάβασε επίσης: Μαρία Ηλιάκη: «Δεν έχω υπογράψει ακόμη»

Ενώ συνέχισε: «Δεν είναι τρόπος ζωής το lifestyle το οποίο σχολιάζουμε στην εκπομπή. Οπότε δεν νιώθω τύψεις, απλώς κάποιες φορές μπορεί να μου ξεφύγει κάτι, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό. Και πάντα λέω πως σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε! Άρα εγώ μπορεί να ξεφύγω, αλλά θα έχει ξεφύγει και ο άλλος σε σχέση με αυτό που βλέπω».

The post Νίκος Μουτσινάς: «Το Δέστε τους θα γίνει άλλη μια χρονιά» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα