Ναταλία Δραγούμη: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

21:43 10/7/2013 - Πηγή: People

Τα ετερώνυμα έλκονται συνηθίζουμε να λέμε, αλλά κάθε νόμος έχει και τις εξαιρέσεις του. Η Ναταλία Δραγούμη και ο Έντι Ρόμπερτς είναι μία από αυτές. Μπορεί να έχουν κάποιες διαφορές αλλά στα περισσότερα μοιάζουν.

Δείτε ακόμη: Ελισάβετ Σπανού: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι σχέσεις μου απασχολούν περισσότερο καιρό τα media απ’ όσο διαρκούν»

Η ηθοποιός δήλωσε για τον σύζυγο της στο περιοδικό ΟΚ!: «Με εμένα και τον Έντι ισχύει περισσότερο το κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Μπορεί να είμαστε

διαφορετικοί, αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Αντιμετωπίζουμε αλλιώς τα πράγματα. Ο Έντι έχει μία ψυχραιμία και μία ήρεμη δύναμη που εγώ δεν διαθέτω. Η πιο συνηθισμένη ατάκα του είναι ηρέμησε. Εκεί που μοιάζουμε είναι στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την οικογένεια. Επίσης, αισθητική και ίδιο γούστο στη μουσική. Ο τρόπος που γνωριστήκαμε έχει να κάνει με αυτό, γιατί είχε τύχει να πάμε και οι δύο στη συναυλία των Faithless και αμέσως μετά στο Plus Soda, όπου μας σύστησε ένας κοινός γνωστός».

Δείτε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα και τα παιδιά της

Όσο για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν η Ναταλία Δραγούμη έφερε στο μυαλό της μία εικόνα: «Η εικόνα που μου έρχεται κλείνοντας τα μάτια και φέρνοντας στο μυαλό την πρώτη μας συνάντηση με τον Έντι, είναι ενός γλυκού και τρυφερού άντρα σε πολύ αρσενικό περιτύλιγμα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αυτό που ένιωσα ήταν ένα πολύ ωραίο ερωτηματικό».

The post Ναταλία Δραγούμη: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
δεν του καιγεται καρφι σημαινει
Τυχαία Θέματα