Ο Γεράσιμος Γεννατάς για το YFSF: «Μια γλυκιά γεύση και υπέροχες αναμνήσεις»

20:45 10/7/2013 - Πηγή: People

Έκανε τη διαφορά και από ηθοποιό τον είδαμε σε ρόλο κριτή στο Your Face Sounds Familiar. Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε για την εμπειρία του από το παιχνίδι.

Για τη γεύση που του άφησε ο η συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του YFSF δήλωσε στο ΟΚ!: «Μια γλυκιά γεύση και υπέροχες αναμνήσεις από τις στιγμές δημιουργίας που παρουσίασαν όλοι οι συμμετέχοντες. Από την άλλη, επειδή όλη αυτή εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για εμένα,

δεν σου κρύβω ότι έχω μία ανησυχία σχετικά με το αν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερα. Προσπάθησα να είμαι έντιμος και παρών στο παιχνίδι, αλλά κρίνοντας τον εαυτό μου και την προσφορά μου στο YFSF, μάλλον θα μου έβαζα μέτριο βαθμό».

Διαβάστε ακόμη: Γεράσιμος Γεννατάς: Στόχος του οι τηλεκριτικοί

Όσο για το αν ο νικητής του παιχνιδιού αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιο, ο ηθοποιός είπε: «Όχι. Ο Θανάσης με τον Κρατερό ήταν οι δύο συμμετέχοντες που ξεχώρισαν από την αρχή, γιατί αντιμετώπιζαν κάθε μίμηση που τους ζητούσαν από τη σκοπιά του ηθοποιού. Ειδικά ο Θανάσης, επειδή τον έχω δει όχι μόνο στο θέατρο αλλά και σε διάφορα show που έχει κάνει, θεωρώ ότι ήταν εξοικειωμένος με το αντικείμενο και κάθε βδομάδα δούλευε πολύ σκληρά».

Ο Γεράσιμος Γεννατάς αποκάλυψε επίσης ότι θα ήθελε να συμμετέχει και στο δεύτερο κύκλο του YFSF αν τελικά γίνει, κάτι που είναι προς το παρόν άγνωστο.

The post Ο Γεράσιμος Γεννατάς για το YFSF: «Μια γλυκιά γεύση και υπέροχες αναμνήσεις» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα