Νάντια Μπουλέ-Κώστας Κρομμύδας: Πολύ κακό για το τίποτα

15:44 5/7/2013 - Πηγή: People

Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έλαβε χώρα χθες η εκδήλωση για τους «Ήρωες ανάμεσά μας». Τη βραδιά παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς και εκτός από τους καθημερινούς ήρωες έδωσαν το παρών και πολλοί celebrities. Όλα φάνηκε πως κυλούσαν ομαλά ενώ η λάμψη από τους Ήρωες είχε κατακλίσει την ατμόσφαιρα.

Σήμερα το πρωί όμως δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αναταραχή και μπερδέματα ανάμεσα σε celebrities και τους διοργανωτές. Συγκεκριμένα, διάφορα blogs έγραψαν πως τόσο η Νάντια Μπουλέ όσο και ο Κώστας Κρομμύδας δυσαρεστήθηκαν με τις θέσεις που τους έβαλαν

να καθίσουν και δημιούργησαν πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Ήρωες ανάμεσά μας: Ποιοι βρέθηκαν στην τιμητική τελετή

Εμείς επικοινωνήσαμε με άνθρωπο που βρέθηκε μαζί με τη Νάντια Μπουλέ στη χθεσινή κοινωνική εκδήλωση ο οποίος μας είπε: «Ειλικρινά πολύ κακό για το τίποτα. Η αλήθεια είναι πως χθες η Νάντια έφτασε στην εκδήλωση μαζί με τον καλό της φίλο και συμπαραγωγό της στο ραδιοφωνικό σταθμό Easy 97.2, Άρη Καβατζίκη. Αρχικά, οι θέσεις που τους έδωσαν ήταν στα θεωρία στο τρίτο διάζωμα. Η παρουσιάστρια όμως ούτε αντέδρασε ούτε δήλωσε τη δυσαρέσκειά της. Μέσα σε λίγα λεπτά ένας κύριος από τη διοργάνωση ήρθε, ζήτησε συγνώμη και κατέβασε το ραδιοφωνικό ζευγάρι στην αρένα».

Όσο για τον Κώστα Κρομμύδα, όπως ανέφερε η εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση για τις θέσεις αλλά δεν έγινε κανένας καβγάς.

Να τονίσουμε εδώ πως σε μεγάλες εκδηλώσεις και με τόσο κόσμο τα λάθη και οι παρανοήσεις είναι αναπόφευκτα. Καλή καρδιά να υπάρχει κι όλα λύνονται.

The post Νάντια Μπουλέ-Κώστας Κρομμύδας: Πολύ κακό για το τίποτα appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα