Μένουμε πάντα παιδιά: Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έβελυν Καζαντζόγλου γυρνούν το χρόνο πίσω

02:05 9/7/2013 - Πηγή: People

Σαν την παιδική ηλικία, δεν έχει. Και αυτό το ξέρουν μάλλον πολύ καλά δύο όμορφες και νέες παρουσιάστριες, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram δείχνουν πως έχουν χιούμορ, και το παιδί που κρύβουν μέσα τους έχει βγει στην επιφάνεια και ζητάει να… παίξει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου

λοιπόν, αν και ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, είναι σίγουρα από τις μαμάδες που παίζουν με πιο πολύ ενθουσιασμό απ’ ότι τα παιδιά τους. Η παρουσιάστρια φόρεσε τα γυαλιά του γιου της, Φίλιππου-Ραφαήλ και πόζαρε με στυλ στο φακό. Αναρωτήθηκε μάλιστα με παράπονο, για το αν τα γυαλιά βγαίνουν και σε νούμερο για ενήλικες!

Δες επίσης: Κοκκίνου-Χρηστίδου-Σταματόπουλος: Διακοπές στη Λευκάδα

Σε παρόμοιο κλίμα και η φωτογραφία της Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία φόρεσε το μαγιό της και βγήκε μια βόλτα με το ποδήλατο. Μόνο που το ποδήλατο δεν ήταν σίγουρα το δικό της, αφού είχε μέχρι και βοηθητικές ρόδες… Η ίδια έγραψε «Fun Times», και μάλλον το διασκέδασε με την ψυχή της.

The post Μένουμε πάντα παιδιά: Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έβελυν Καζαντζόγλου γυρνούν το χρόνο πίσω appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα