Βιτρίνες Harrods: Αγάπη μου μεγέθυνα τις τσάντες

23:38 8/7/2013 - Πηγή: People

Οι δρόμοι της γειτονιάς Knightsbridge στο Λονδίνο γέμισαν με γιγάντιες τσάντες. Οι βιτρίνες του πολυκαταστήματος Harrods φιλοξενούν αυτή την περίοδο μια Mulberry Willow bag, μια Chloé bag και μια Fendi σε XXL μέγεθος στο πλαίσιο της καμπάνιας του πολυκαταστήματος για την καμπάνια Handbag Narratives.

Με αυτό το project

τα Harrods θέλουν να αναδείξουν την τεράστια συλλογή αξεσουάρ που διαθέτουν και μάλιστα είκοσι από τις πιο γνωστές φίρμες συνεισφέρουν στην καμπάνια με αποκλειστικά, limited-edition κομμάτια.

Διαβάστε επίσης: H Lady Gaga αγόρασε στο σύντροφό της σακίδιο αξίας 40.000 ευρώ

Πιο αναλυτικά ο οίκος Prada έχει δημιουργήσει μια υπερμεγέθη Galleria τσάντα από δέρμα στρουθοκάμηλου σε γαλάζιο χρώμα, η οποία μπορεί να γίνει δικιά σας μόνο με £36,000, ενώ δεκατέσσερις Burberry Crush Bag από £1,895 η μία θα κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους στο κατάστημα. Επίσης θα διατίθενται τέσσερις Victoria Beckham Mini τσάντες από πύθωνα στα χρώματα της πούδρας για £2,750 ενώ η ιταλική φίρμα Fendi έχει φτιάξει αποκλειστικά για την καμπάνια πέντε 2Jours τσάντες στο πράσινο χρώμα των Harrods από δέρμα κροκόδειλου στην προσιτή τιμή των £17,500 η μία.

Ένας pop-up χώρος στο ισόγειο θα φιλοξενεί τα limited-edition κομμάτια, όπου θα βρίσκεται επίσης ένα Say Fromage photo booth- κατά το αγγλικό Say Cheese που λένε για να χαμογελάσουμε στις φωτογραφίες -μέσα στον οποίο όποιος φωτογραφίζεται θα αποκτά ένα αντίτυπο με τον εαυτό του στο εξώφυλλο του περιοδικού του πολυκαταστήματος.

The post Βιτρίνες Harrods: Αγάπη μου μεγέθυνα τις τσάντες appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα