Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτα έμαθε ο Τζάστιν Τριντό για την αποχώρησή τους και μετά η Ελισάβετ

17:08 13/1/2020 - Πηγή: People

Στον αστερισμό της πολύκροτης αποχώρησης κινείται ο διεθνής lifestyle τύπος και το παρασκήνιο έχει ξεψαχνιστεί από τους ειδικούς στα βασιλικά ζητήματα ρεπόρτερ. Πέντε ημέρες μετά το σοκ που προκάλεσαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι με την ανακοίνωσή τους, η κατάσταση περιπλέκεται διαρκώς και αποδεικνύεται πως από την πολλή βιασύνη τους…»σκόνταψαν».

Μέγκαν και Χάρι φαίνεται ότι έχουν χειριστεί με λάθος τρόπο το ζήτημα

και με τρόπο που παραβαίνει σε πολλά επίπεδα το βασιλικό πρωτόκολλο και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη βασίλισσα Ελισάβετ. Μια βασίλισσα που στην αποχωρητήρια ανακοίνωσή τους δήλωσαν επανειλημμένως πως θα τιμούν και θα υπηρετούν.

Κοινή δήλωση Χάρι – Ουίλιαμ για προσβλητικό δημοσίευμα στον βρετανικό τύπο

Όπως όμως αναφέρει η κυριακάτικη Mail, αυτή την πίστη δεν την εφάρμοσαν όταν την ενημέρωσαν για την ανακοίνωση της παραίτησης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως όσο ήταν στον Καναδά, είχαν εκμυστηρευτεί στον Τζάστιν Τριντό τις προθέσεις τους και η Ελισάβετ είχε μαύρα μεσάνυχτα. Η ενημέρωση σε εκείνη έφτασε 5 λεπτά πριν γίνει η ανακοίνωση μέσα από τα social media του Χάρι και της Μέγκαν.

Παράλληλα, άνθρωπος μέσα από το Παλάτι παρουσιάζεται να είπε επί λέξει στην Mail ότι «δεν έχω ξαναδεί τη βασιλική οικογένεια σε τέτοια κατάσταση».

Όταν ο Χάρι προωθούσε τη Μέγκαν Μαρκλ στον CEO της Disney – Η έκπληξη του ισχυρού άντρα και η επιμονή του πρίγκιπα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι, Πρώτα, Τζάστιν Τριντό, Ελισάβετ,megkan markl, prigkipas chari, prota, tzastin trinto, elisavet