Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνησή της on air για τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου

17:08 13/1/2020 - Πηγή: People

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δυο λόγια για τον Θοδωρή Νιτσιάκο, που σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε τροχαίο δυστύχημα. Η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί μέσα από την εκπομπή της με τον γνωστό επιχειρηματία, είχε προσωπική γνωριμία και η αναφορά της συνοδεύτηκε από βαθιά συγκίνηση.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη:

«Να

πούμε δύο λόγια για έναν πραγματικά πολύ σπουδαίο άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή, έτσι ξαφνικά. Τόσο ξαφνικά που όταν μου στείλανε μήνυμα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι αληθινό. Όταν άκουσα όμως ότι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του στο αγαπημένο του χωριό, στο χωριό που μεγάλωσε, το χωριό όπου τις περισσότερες εποχές του χρόνου ήταν εκεί. Γιατί το αγαπούσε πολύ, γιατί το αγαπούσε πάρα πολύ το κυνήγι και συνέχεια μας έλεγε για το χωριό του.

Δηλαδή αν σκέφτομαι κάτι για αυτόν τον άνθρωπο είναι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και η οικογένειά του, η πολύ αγαπημένη και δεμένη του οικογένεια, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και τα Γιάννενα, η Αετομιλίτσα. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ένας άνθρωπος που δεν έλεγε «όχι» σε κανέναν που του ζήταγε βοήθεια. Θα θυμάστε πόσες φορές είχα ζητήσει να πάνε πράγματα κάπου, ούτε με ρωτούσαν, μου έλεγαν «πες μας, κι εμείς θα τα στείλουεμε».

Ένας ωραίος, ζωντανός ανοιχτόκαρδος, ευχάριστος, αυτοδημιούργητος Έλληνας που τον αγάπησε πολύ ο τόπος του. Όπως έχουμε δει σε όλα τα ρεπορτάζ στα δελτία, μίλησαν όλοι σοκαρισμένοι, με τα καλύτερα λόφια. Μεγάλο σοκ για όλους και για εμάς και το καταλαβαίνω και στέλνω την αγάπη μου και τη συμπαράσταση μου στην οικογένειά του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του που τον αγαπούσαν και τον αγαπούν πολύ και βεβαίως θα συνεχίσουν την παράδοση και την εταιρεία που μόνος του ξεκίνησε. Καλό ταξίδι να έχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Θεόδωρου Νιτσιάκου,eleni menegaki, theodorou nitsiakou