Κοιτώντας απ’ την κλειδαρότρυπα: Η Mary Katrantzou σχεδιάζει κεριά

16:02 9/7/2013 - Πηγή: People

Τι συμβαίνει όταν ενωθούν δύο Ελληνίδες του εξωτερικού; Μοναδικά πράγματα. Η Mary Katrantzou εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο London Fashion Week το 2008 κα από τότε έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες σχεδιάστριες. Έχει συνεργαστεί με τις πιο γνωστές εταιρείες όπως Topshop, Longchamp και την Current/Elliot, ενώ παράλληλα έχει ντύσει

πολλές κυρίες όπως τη Rihanna.

Δείτε ποιες άλλες κυρίες έχει ντύσει η Mary Katrantzou

Η «συνένοχος στο έγκλημα» είναι η Maria Hatzistefanis, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Rodial Skincare η οποία ζει επίσης στο Λονδίνο.

Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν και αμέσως δημιουργήθηκε ανάμεσα τους ένας στενός δεσμός, ο οποίος οδήγησε σε ένα επαγγελματικό βήμα. Τα γνωστά babel floral print της της Katrantzou τυπώθηκαν πάνω σε αρωματικά κεριά και δημιούργησαν μια περιορισμένη σειρά κεριών με τίτλο Mary’s Nature Vs Nurture Collection. Λεμόνι, εσπεριδοειδή και φρούτα αναμιγνύονται και υπόσχονται να τρελάνουν τις αισθήσεις σας με το που ανάψει το κερί ενώ σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό print της Katrantzou στο περιτύλιγμα, συμπεριλαμβάνουν το κερί στη λίστα των must have αντικειμένων μες στο σπίτι.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

The post Κοιτώντας απ’ την κλειδαρότρυπα: Η Mary Katrantzou σχεδιάζει κεριά appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα