Ρώσος δισεκατομμυριούχος μοιράζει bonus 3 εκ. ευρώ στους υπαλλήλους του !

15:59 9/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Ρώσος μεγιστάνας Όλεγκ Ντερίπασκα προέβη σε μια πρωτότυπη ενέργεια. Στην προσπάθειά του να μικρύνει το χάσμα του ιδίου με τους υπαλλήλους του, αποφάσισε να απαρνηθεί ολόκληρο το μπόνους των 3 εκατομμυρίων ευρώ και να αγοράσει από 120 μερίδια μετοχών στους άνω των 72.000 υπαλλήλους του, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του BBC.

Η κίνηση αυτή του Ρώσου μεγιστάνα θεωρείται ως μεμονωμένη ενέργεια αλλά αν κριθεί πετυχημένη, οι διευθυντές θα μελετήσουν το ενδεχόμενη της επιβράβευσης των υπαλλήλων τους με τέτοιου είδους ενέργειες.

Αυτή

η «καλή πράξη» εκ μέρους του κ. Ντερίπασκα κρίνεται από πολλούς ως μια προσπάθεια εκ μέρους του να μεταστρέψει τις κατηγορίες που του καταλογίζουν οι ανταγωνιστές του περί δωροδοκίας και εκβιασμών σε δίκες αν και οι κατηγορίες έχουν αποδειχθεί αβάσιμες μέχρι στιγμής σύμφωνα πάντα με το ABC News. Κάποια μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης κατηγορήσει τις εταιρείες του μεγιστάνα για ζητήματα φοροδιαφυγής τόσο σε Ρωσία όσο και στο εξωτερικό, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται πεισματικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το οποίο δημοσιεύει λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, η περιουσία του εν λόγω Ρώσου μεγιστάνα ανέρχεται σε $8.5 δις, κάτι που του επιτρέπει να μοιράσει με άνεση τα 3 εκατομ. ευρώ στους υπαλλήλους τους, ανατρέποντας το κατεστημένο σε σχέση με άλλους Γενικούς Διευθυντές εταιρειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα