Η Λένα Ζευγαρά και οι άλλες: 8 τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν από το πουθενά κι έκαναν θραύση

09:02 23/10/2019 - Πηγή: People

Ένα χρόνο πριν το όνομα «Λένα Ζευγαρά» δεν έλεγε τίποτα στους περισσότερους από εμάς. Οι πιο ψαγμένοι από τη Βόρεια Ελλάδα την ήξεραν βέβαια για τα καλά. Μέχρι που ήρθε το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και έγινε η τραγουδίστρια του τίτλου, με τους παίχτες να κάνουν το τραγούδι της «Όνειρα» πολύ γνωστό.

Φέτος, η Λένα Ζευγαρά βρήκε ακόμα έναν υποστηρικτή. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει γιγαντώσει τον μύθο της και έχει κάνει το έτερο τραγούδι της, το «Αμάρτησε»,

τεράστια επιτυχία.

Η Λένα Ζευγαρά μας ήρθε από το πουθενά και είναι το πιο καυτό όνομα της ελληνικής μουσικής από τις γυναίκες, με όλα τα κλαμπ να έχουν τα τραγούδια της και πολλούς dj να ακούνε παραγγελιά από το κοινό με Λένα Ζευγαρά.

Λένα Ζευγαρά – Όνειρα & Αμάρτησε

Εκτός από τη Λένα Ζευγαρά όμως, έχουν υπάρξει στο παρελθόν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Γυναίκες τραγουδίστριες δηλαδή, που εντάσσονται στο λαϊκό-τσιφτετελοποπ ύφος τραγουδιού, οι οποίες εμφανίστηκαν χωρίς προηγούμενες συστάσεις και έκαναν τεράστια επιτυχία με ένα και μόνο τραγούδι τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν συνέχισαν μουσικά. Σημαίνει όμως ότι τα επόμενα τραγούδια τους δεν ακούγονταν τόσο πολύ. Ούτε καν στο 50%.

Θέλξη – Έχεις τα μάτια που λατρεύω

Ήταν 2007 όταν η αοιδός με το όνομα-χωρίς-επώνυμο έγινε περιζήτητη στις λίστες των ραδιοφώνων και των νυχτερινών κέντρων με το τραγούδι της. Έχει κανείς απάντηση στο τι κάνει σήμερα; Μπορεί κανείς να θυμηθεί δεύτερο τραγούδι της;


Εύα Μιλλή – Κάψτε τα όλα

Άλλη πολλά υποσχόμενη περίπτωση η Εύα Μιλλή. Κι αυτό το τραγούδι έχει τουλάχιστον 12-13 χρόνια ύπαρξης και εκείνη την εποχή ήταν στη δεκάδα των τραγουδιών.


Βιβή Μαστραλέξη – Είσαι νινί ακόμα

Με τραγούδι-διασκευή έκανε μεγάλη επιτυχία η Βιβή Μαστραλέξη. Με τον δικό της τρόπο ξανασυστήθηκε το τραγούδι στο κοινό πίσω στο 2009. Αν τα social media ήταν τόσο ανεπτυγμένα τότε, το συγκεκριμένο θα είχε σαρώσει.


Βίλλυ Ραζή – Μάδαγες τις Μαργαρίτες

Είναι καλοκαίρι του 2015. Μπορεί κοινωνικά τα πράγματα να είναι ζόρικα, αλλά σε επίπεδο μουσικής υπάρχει μια άνθιση του πιο τσιφτετελέ. Έχουμε το σαρωτικό Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα, κι από πίσω ακολουθεί το συγκεκριμένο από τη Βίλλυ Ραζή. Η συγκεκριμένη έχει κι ένα όνομα που δεν το ξεχνάς εύκολα.


Φαίη Ρουμπίνη – Πού ξαπλώνεις πού κοιμάσαι;

Η Φαίη Ρουμπίνη ήταν η Βίλλυ Ραζή του επόμενου καλοκαιριού. Το καλοκαίρι του 2016 το τραγούδι της ακουγόταν παντού. Ακόμα και σε death disco να πήγαινες, παίζει να στο έβαζε ο dj αν τον κερνούσες ένα ποτό.


Βασιλική Νταντά – Ούτε να σε ξαναδώ μπροστά μου

Η Νταντά είναι κι από τις λίγες της λίστας, αν όχι η μοναδική, που διατήρησε μια κάποια δημοφιλία και μετά από αυτό το τραγούδι. Τον τελευταίο καιρό παίζει που και που στο ραδιόφωνο το τραγούδι «Μαζί Της».


Ρούλα Σταύρου – Βρήκα το κλειδί

Εδώ έχουμε την πιο κραυγαλέα περίπτωση. Το τραγούδι της Ρούλας Σταύρου ήταν και παραμένει μια επιτυχία. Απλώς από το 2006 και για μια 5ετία πάνω κάτω, αποτελούσε το συνώνυμο των καλοκαιρινών διακοπών για τους πιο σκληροπυρηνικούς της λαϊκής μουσικής. Για εκείνους που οι διακοπές σε νησί με ηλιοβασιλέματα δεν πιάνουν μία μπροστά σε διακοπές στα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ειδικά κάτω απ΄τ΄αυλάκι που οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά.


Keywords
Τυχαία Θέματα