Η διάσημη αρχιτέκτονας Zaha Hadid σχεδιάζει παπούτσια για τη φίρμα Stuart Weitzman

09:37 9/7/2013 - Πηγή: People

Φαίνεται ότι η διάσημη αρχιτέκτονας Zaha Hadid –γνωστή για την αποδόμηση των δομών -«ανοίγεται» σε νέες περιπέτειες. Μετά τις συνεργασίες της με τη Louis Vuitton, τη Swarovski και τη βαζιλιάνικη μάρκα Melissa τώρα ήρθε η σειρά της φίρμας υποδημάτων Stuart Weitzman να της αναθέσει τη νέα της δουλειά:

να δημιουργήσει ένα σχέδιο παπουτσιού για το καινούριο κατάστημά της στο Μιλάνο.

Σε συνεργασία με τη μοντέρνα footwear brand United Nude και τον καλλιτεχνικό της διευθυντή Rem D Koolhaas, -αρχιτέκτονας και ο ίδιος –δημιούργησαν το NOVA, ένα φουτουριστικό ζευγάρι παπουτσιών διαφορετικό από τα άλλα.

Διαβάστε επίσης: Τακούνια VS Αθλητικά – Άλλες το πρωί, άλλες το βράδυ

Κατασκευασμένο από vinyl πλαστικό σε μεταλλικό χρώμα, και fibreglass στην πλατοφόρμα και το τακούνι και φοδραρισμένο στο εσωτερικό του με δέρμα από μικρή κατσίκα θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει περισσότερο με κονσερβοκούτι.

«Ανέκαθεν εκτιμούσα αυτούς που τολμούν να πειραματίζονται με τα υλικά και τις αναλογίες», εξήγησε η Hadid. «Η συνεργασία μας με την United Nude ανακαλύπτει εκ νέου την κατηγοριοποίηση του κλασικού παπουτσιού καταργώντας τα όρια του τι είναι εφικτό , χωρίς να διακυβεύεται η καλή ποιότητα του παπουτσιού».

Τα limited-edition παπούτσια, που εκτίθενται στο concept store L’éclaireur στο Παρίσι, θα παραχθούν περίπου σε εκατό κομμάτια σε μαύρο, μπρονζέ και ροζ χρυσό και θα στοιχίζουν 1500 ευρώ. Lady Gaga ετοιμάσου. Έχεις ψώνια να κάνεις.

The post Η διάσημη αρχιτέκτονας Zaha Hadid σχεδιάζει παπούτσια για τη φίρμα Stuart Weitzman appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα