Black & white stripes!

09:29 9/7/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Φορέστε τις με όλους του τρόπους.

Οι ασπρόμαυρες ρίγες αποτελούν μία από τις αγαπημένες τάσεις του Καλοκαιριού και μπορείτε να πετύχετε απόλυτα μοδάτες εμφανίσεις επιλέγοντας τις για τα summer looks σας. Αν θέλετε ένα ‘’ήσυχο’’ στιλιστικό αποτέλεσμα για τα casual looks σας, μπορείτε να συνδυάσετε το black & white ριγέ t-shirt με το denim σας ή τη μίνι ριγέ φούστα της καθημερινότητας με ένα απλό λευκό loose τοπ κι είστε έτοιμες

για chic & simple εμφανίσεις. Τα αξεσουάρ σε ζωηρό χρώμα όπως μία πορτοκαλί day bag ή ένα ζευγάρι coloured πλατφόρμες μπορούν να δώσουν απόλυτο στιλ και χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα. Για τις fashionistas που αγαπούν τα εκκεντρικά looks, μπορείτε να συνδυάσετε τα διαφορετικά black & white stripped κομμάτια μεταξύ τους παίζοντας με τις οριζόντιες και κάθετες ρίγες ή με τις φαρδιές και λεπτές ρίγες.

Extra tip: Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επιλογή της ρίγας που θα κάνετε για να πετύχετε κολακευτικό αποτέλεσμα. Για εσάς που έχετε καμπύλες ή πλούσιο μπούστο αποφύγετε τις οριζόντιες και φαρδιές ρίγες στη φούστα και στο τοπ σας αντίστοιχα. Προτιμήστε τις κάθετες και διακριτικές ρίγες.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 16

Ένα μοδάτο black & white ριγέ φόρεμα με σέξι διάθεση.

< >

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Black & white stripes! appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα