Η ατζέντα της εβδομάδας (10-12/1): Τα live και τα dj sets που δεν πρέπει να χάσεις

10:01 10/1/2020 - Πηγή: People

Πληθωρική σε επίπεδο dj sets είναι το ΠΣΚ που ξεκινάει σήμερα, ενώ στα live αυτό που ξεχωρίζει είναι το μουσικό φεστιβάλ αλληλεγγύης στο Κύτταρο. Δείτε όλες μας τις προτάσεις.

ΘΕΑΤΡΟ: Ο Θάνατος του Εμποράκου @Εμπορικόν

Το αριστούργημα του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ ανεβαίνει στο Θέατρο Εμπορικόν σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, με τον Δημήτρη Καταλειφό στον εμβληματικό ρόλο

του Γουίλυ Λόμαν, εβδομήντα χρόνια μετά από την πρώτη παρουσίαση του έργου, το 1949, στη Νέα Υόρκη.

“Ο Θάνατος του εμποράκου” είναι η ιστορία του Γουίλλυ Λόμαν, ενός ηλικιωμένου πωλητή, ενός περιοδεύοντος πλασιέ, που έφαγε τα πόδια του στο δρόμο και τώρα αισθάνεται ότι είναι άχρηστος. Πάντα υπήρχε κάτι το “ ασταθές ” στον χαρακτήρα του και τη δουλειά του. Αλλά ξαφνικά αυτή η “αστάθεια“ γίνεται καθολική και τον συντρίβει. Όταν ήταν νέος, φαινόταν ορμητικός, ευχαριστιόταν την συναναστροφή με τους άλλους ανθρώπους – το αστείο, το πείραγμα, τη δουλειά.

Στις αρχές των εξήντα του χρόνων, ο Γουίλλυ βλέπει τη δουλειά του να πηγαίνει χειρότερα από ποτέ. Το ζωηρό βήμα έφυγε και μαζί το χαμόγελο από το πρόσωπό του και η εγκάρδια ζεστασιά από την προσωπικότητά του. Είναι τελειωμένος. Η ζωή του στοίχειωσε και τον πρόλαβε. Ξαφνικά δεν είναι τίποτα. Κανένας δεν τον ξέρει πια. Στήριξε όλη του την πορεία πάνω στην άποψη ότι αν οι άλλοι σε συμπαθούν, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις. Το να είσαι αρεστός, σου εξασφαλίζει την επιτυχία και μπορεί να σε κάνει σπουδαίο. Τις ίδιες ιδέες εμφύσησε και στους δυο γιους του και τώρα περιμένει απ’ αυτούς να εκπληρώσουν όλα όσα ο ίδιος δεν κατάφερε να κάνει στη ζωή του.

Στα όρια της νευρικής κατάπτωσης, αγωνίζεται να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους πως είχε δίκιο, πως οι αρχές του και όλα όσα πίστευε στη ζωή του ήταν σωστά. Πασχίζοντας να συλλάβει την αιτία που τα πράγματα πήγαν στραβά, βυθίζεται στο παρελθόν. Τα παιχνιδίσματα του νου – οι αναμνήσεις, οι φαντασιώσεις, η ονειροπόληση, οι παραισθήσεις – προσφέρουν ένα απατηλό καταφύγιο από την σκληρή αλήθεια της πραγματικότητας που του είναι αβάσταχτη.

«Ο θάνατος του εμποράκου» θεωρείται το κορυφαίο έργο του συγγραφέα και χάρισε στον Άρθουρ Μίλλερ το βραβείο Πούλιτζερ. Το Αμερικάνικο όνειρο, το κυνήγι του χρήματος, ο καταναλωτισμός και τα υλικά αγαθά, η οικογένεια και οι σχέσεις πατέρα- γιου, ο μύθος της φυγής με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό, είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται το έργο, καθιστώντας το συγκλονιστικά επίκαιρο στην εποχή μας.

Συντελεστές:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  Γιώργος Σκεύας

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ  Γιώργος Σκεύας

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ  Μαρία Κοντοδήμα – Εβελίνα  Δαρζέντα

ΜΟΥΣΙΚΗ – ΗΧΟΙ  Σήμη Τσιλαλή

ΦΩΤΙΣΜΟΙ Κατερίνα Μαραγκουδάκη

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Γιάννης Σαβουιδάκης

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ Άγγελος Καραβασίλης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Πάτροκλος Σκαφίδας

Πρωταγωνιστούν : Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Νούσης, Γιώργος Ζιόβας, Χρήστος Ευθυμίου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιώργος Πατεράκης, Χρύσα Γκινίκη, Ιοκάστη – Aγαύη Παπανικολάου

Θέατρο Εμπορικόν, Σαρρή 11, Αθήνα, Τηλέφωνο : 210-3211750

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:Τρίτη: 20:30, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο : 20:30, Τετάρτη & Κυριακή : 19:00, Διάρκεια: 160 λεπτά

The Children @Θέατρο Ιλίσια

Ένας πυρηνικός αντιδραστήρας εκρήγνυται και το ισχυρό τσουνάμι κάνει την θάλασσα να μοιάζει με «γάλα που βράζει». Όλα ξεκινούν με την απρόσμενη άφιξη της Ρόουζ (Πέγκυ Σταθακοπούλου) στο απομονωμένο εξοχικό της Χέϊζελ (Ρένια Λουϊζίδου) και του Ρόμπιν (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Εκεί το ζευγάρι έχει καταφύγει μετά την έκρηξη του πυρηνικού εργοστασίου της περιοχής κοντά στην οποία βρισκόταν η κύρια στέγη τους. Οι δυο τους παλεύουν πλέον να συνεχίσουν την ζωή τους κάνοντας γιόγκα, προσευχές… αλλά και με πολλές ελλείψεις βασικών παροχών. Οι διακοπές ρεύματος διαδέχονται η μία την άλλη ενώ το νερό της βρύσης είναι μολυσμένο από την ραδιενέργεια.

Η αινιγματική Ρόουζ λοιπόν αφού αναμοχλεύσει το κοινό παρελθόν των τριών επιστημόνων και φίλων καταλήγει σε μια τρομακτική πρόταση. Θα γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή; Και πώς θα αντιδράσουν οι ήρωες στο φοβερό άκουσμά της; Πώς σηκώνει καθένας στους ώμους του το βάρος της ευθύνης απέναντι στα «παιδιά» και τι είναι διατεθειμένος να πράξει γι’ αυτό;

«Όταν άκουσα την αληθινή ιστορία της έκρηξης του πυρηνικού αντιδραστήρα στη Φουκουσίμα το 2011, μια φωτιά άναψε στο μυαλό μου! Μετά από αυτό το γεγονός οι ιδέες για το έργο γεννήθηκαν πολύ γρήγορα. Το “Children” μιλάει για ανθρώπους που διανύουν μικρές αποστάσεις, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια».

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νικορέστης Χανιωτάκης

ΑΠΟΔΟΣΗ: Γιωργής Τσουρής

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Λευτέρης Παυλόπουλος

ΣΚΗΝΙΚΑ: Γιάννης Μουρίκης

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Αρετή Μουστάκα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Μακή Μαρσεϊγ / Γιωργής Τσουρής

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ/ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΩΝ: Γιάννης Μαθές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αγγελική Κοκκοβέ

Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασιλίσσης Σοφίας

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7210045

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Σάββατο: 18.00, Κυριακή: 21.15, Δευτέρα: 20:15

ΕΚΘΕΣΗ: Αρσενικό @Φουάρ

Μετά από τρεις ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε ομαδικές, ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος παρουσιάζει την τέταρτη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ΑΡΣΕΝΙΚΟ.

Η μορφή του αρσενικού, πέρα από τα φίλτρα των social, του photoshop, τα πρότυπα της μόδας! Χωρίς διορθώσεις και αλλοιώσεις!

•Το αρσενικό σαν είδος, σαν φύλο. Σαν αντικείμενο πόθου.Σαν δηλητήριο! Όπως και να το δεις, το αρσενικό, πάντα θα γοητεύει..

Η πρώτη ατομική του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «εδώ», αφορούσε την Ερμούπολη της Σύρου και τις ομορφιές της, πέρα από τα επιβλητικά νεοκλασικά κτίρια και την προφανή ομορφιά της πόλης! Έψαξε και βρήκε την ομορφιά σε λεπτομέρειες, όπως μια πόρτα, ένα πόμολο, ένα παράθυρο, μια σκάλα! Η έκθεση παρουσιάστηκε στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ερμούπολης, το καλοκαίρι του 2015 και εν συνεχεία, σε χώρο στην Αθήνα!

Η δεύτερη ατομική του έκθεση φωτογραφίας, αφορούσε την Ολυμπιακή Αεροπορία και τις παλιές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου στο Ελληνικό. Ένας νέος άνθρωπος, σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, προσπαθεί να προχωρήσει, και ενώ θα περίμενε, η Ολυμπιακή να είναι δίπλα του, σαν κάτι δυνατό και Ελληνικό, βρίσκεται παρατημένη και εγκαταλελειμμένη.. Η έκθεση παρουσιάστηκε το 2016, στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ερμούπολης, σε χώρο στην Αθήνα και – με αφιερώματα – μέσα από το Βημαγκαζίνo, Athensvoice, Lifo και άλλα έντυπα μέσα…

Η τρίτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη, αφορούσε τον μύθο, πίσω από το βιβλίο του Καραγάτση «η μεγάλη χίμαιρα». Μέσα στο ίδιο το κοκκινόσπιτο της ιστορίας, ο καλλιτέχνης ψάχνει την Μαρίνα, σαν φάντασμα…

Διάρκεια έκθεσης:
07/01 έως 19/01/2020

Τρίτη έως Παρασκευή:
19:00 – 03:00
Σάββατοκυριακο:
13:00 – 03:00

Φουάρ / Restaurant & bar
Μητροπόλεως 72
& Χριστοπούλου 6.
(1ος όροφος)
Μοναστηράκι / Αθήνα

Δείτε περισσότερα εδώ.

Markus Huemer @Ιλεάνα Τούντα

Cocaine Laced Digital Candy

Ο Markus Huemer είναι ένας χαρακτηριστικός καλλιτέχνης για τους περίπλοκους καιρούς μας: προσπαθεί συστηματικά να δημιουργήσει νέες αισθητικές και αφηγήσεις, με σκοπό να συλλάβει τις κυρίαρχες τεχνολογικές πολιτιστικές δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο μας σήμερα.

Η πρώτη του ατομική έκθεση στην Ελλάδα είναι μια συλλογή αφηγήσεων για τις συστημικές κρίσεις του 21ου αιώνα. Η τεχνική του είναι θεμελιώδης και αποτελεσματική: όπως ένας μικροοργανισμός που είναι ικανός να ευδοκιμήσει σε ακραίες συνθήκες θεωρείται εχθρικός για τις περισσότερες μορφές ζωής, μας επιτρέπει να αναλογιστούμε την τάση για το ακραίο,  που ολοένα και περισσότερο χαρακτηρίζει τόσο τον σύγχρονο πολιτισμό όσο και την υλική μας πραγματικότητα.

Οι εικόνες του είναι αντισυμβατικές με ένα είδος επιβεβλημένης κριτικής ανάλυσης (Transparent Text Editor in Hidden Growth, Striped Copycat) και καλλιτεχνικής έρευνας, που αντανακλάται σε παράξενους (Wonderful Example of Macro Virus «Relax») και τις περισσότερες φορές εχθρικούς τίτλους (Dangerous Boot Sector Virus “AntiEXE”): μια τάση που χαρακτηρίζει όλο και περισσότερο τον σύγχρονο πολιτισμό. Και μία ψηφιακή σχιζοφρένεια ίσως …

Καθώς ο κόσμος μας βιώνει έναν όλο και αυξανόμενο ιδεολογικό εξτρεμισμό και πόλωση, μια αίσθηση υπαρξιακού τρόμου διαπερνά όλες τις πτυχές της σύγχρονης κουλτούρας. Σε περιόδους όπως αυτές, ο Markus Huemer αποφάσισε να ενσαρκώσει τον ίδιο τον ορισμό της ιικής προσαρμογής και ανθεκτικότητας. Τι καινούριο μπορούμε να μάθουμε από εκείνους που ζουν στο περιθώριο και πέρα από αυτό; Ποιες νέες μορφές (συν)ύπαρξης μπορούμε να αντλήσουμε από τις ιδέες πίσω από την έκθεση If You Can Inhale, You’ve Already Done Something Right;

Ειδικά στην Ελλάδα είμαστε μάρτυρες από πρώτο χέρι των πολιτικών και οικονομικών αναταράξεων που έχουν αποσταθεροποιήσει κοινωνίες σε όλο τον κόσμο μετά την οικονομική κρίση του 2008. Η ζωγραφική του Markus Huemer διερευνά τις πιο σκοτεινές γωνίες των δικτύων, των συστημάτων και των υπηρεσιών που διαμεσολαβούν στην ύπαρξή μας.

Είναι απαθείς εξερευνήσεις των δυνατοτήτων και των παγίδων του σχεδιασμού των εικόνων. Πρόκειται για ένα μέλλον τεχνητής νοημοσύνης που βρίσκεται στα χέρια των παγκόσμιων εταιρειών; Για μια βαθυστόχαστη προειδοποίηση;

«Ο έμπορος σκουπιδιών δεν πουλάει το προϊόν του στον καταναλωτή,

αλλά τον καταναλωτή στο προϊόν του. Δεν βελτιώνει, ούτε απλοποιεί το

εμπόρευμά του. Υποβαθμίζει και απλοποιεί τον πελάτη.»

William S. Burroughs, Naked Lunch

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

LIVE: Magic de Spell, Ενδελέχεια, Υπόγεια Ρεύμα @Κύτταρο 11/1

Τρεις μπάντες, τρεις «μεγάλοι» της σκηνής μας..
Μία παρέα.. μία βραδιά..
Αυτό που ξεκίνησε το Γενάρη του 2018 σαν μια ιδέα,
το 2020 είναι πλέον θεσμός, ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!!

11 ΓΕΝΑΡΗ..
ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ..ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ..MAGIC De SPELL..
ΚΥΤΤΑΡΟ

Η αναπάντεχη και τόσο πολλά υποσχόμενη σύμπραξη
του Δημήτρη Μητσοτάκη και του Παναγιώτη Κατσιμάνη
του συνθετικού διδύμου των αξέχαστων ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ
που ουσιαστικά είναι πάλι ΕΔΩ σαν έτοιμοι από καιρό
να γεμίσουν το μεγάλο κενό που γέννησε η απουσία τους,
με παλιούς ύμνους και φρέσκες ιδέες…

Οι «αιώνιοι έφηβοι» MAGIC DE SPELL
που εν έτη 2020 γιορτάζουν 40 χρόνια (!!!)
σε ένα οργασμό δράσεων Sold Out εμφανίσεων
και νέων κυκλοφοριών
στην κατά πολλούς καλύτερη φάσης
της μεγάλης πορείας τους…

Το άλυτο μυστήριο που ακούει στο όνομα
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ,
η μπάντα που παρά την μεγάλη επιτυχία της
δε σταματά ποτέ να προκαλεί τον εαυτό της
και να κερδίζει πάντα το στοίχημα με το κοινό της,
μακριά από επικοινωνιακά τεχνάσματα και πρακτικές
μα πάντα τόσο κοντά μας τόσο μέσα μας…. Respect.

Τρεις ασταμάτητες δημιουργικές πηγές,
που κατάφεραν και ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον μύθο
και εν έτη 2020 αποτελούν σημείο αναφοράς και επιρροής,
ενώνουν τα στοιχεία τους και μας προσφέρουν
ένα μεθυστικό ζωντανό κοκτέιλ…
ΠΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ «ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ»
ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

Ετοιμαστείτε για …
«Sarajevo» «Μ’αρέσει να μη λέω πολλά» «Βουτιά από ψηλά»
«Εμένα οι φίλοι μου» «Ασημένια Σφήκα» «Δεν είμαι αυτό που θές»
«Νίψον ανομήματα» «Σαν φώς» «Διαμαντένια προβλήτα»
και πολλά μα πολλά άλλα…

Για πληροφορίες δες εδώ.

Nils Petter Molvaer/ Eivind Aårset/ Samuel Rohrer @Half Note 9-12/1

Ο Νορβηγός τρομπετίστας Nils Petter Molvaer είναι μια περίπτωση καλλιτέχνη που από τη δική του οπτική έχει χαράξει το μέλλον της σύγχρονης τζαζ σε τέτοιο βαθμό που η μουσική του να χαρακτηρίζεται με τον όρο «future jazz». Η αλήθεια είναι ότι ο Molvaer παίρνει τα πράγματα από εκεί που τα άφησε ο Miles Davis και δημιουργεί κατευθύνσεις στη σύγχρονη μουσική που να μην περιορίζονται παρά μόνο από τα όρια της δημιουργικής φαντασίας.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το γκρουπ της πρώιμης nu jazz που είχε δημιουργήσει ο μπασίστας Arild Andersen με το όνομα Masqualero και τις ηχογραφήσεις του στην ECM. Στην ίδια αυτή εταιρία του διάσημου παραγωγού Manfred Eicher o Nils Petter Molvaer έβγαλε το 1998 τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, «Khmer», που ήταν μια επιτυχής μείξη της τζαζ με την electronica και, ταυτόχρονα, μία πολύ καλή και ισορροπημένα πρωτοποριακή καλλιτεχνική τάση που διεύρυνε τους ορίζοντες της σύγχρονης τζαζ πρακτικής.

Ο Molvaer συνεχίζει σ’ αυτόν τον δρόμο της μείξης τζαζ, ροκ, ηλεκτρονικής, χιπ χοπ και άλλων στοιχείων που περνούν μέσα από το προσωπικό του φίλτρο έχοντας μια μακρόχρονη δημιουργική συνεργασία με τον επίσης Νορβηγό κιθαρίστα Eivind Aarset, έναν μουσικό ευρείας αντίληψης και, ουσιαστικά, no wave πρακτικής που κινείται αποτελεσματικά σε όλη τη γκάμα, από ποπ μέχρι αβάν γκαρντ. Μαζί, και με την παρέμβαση δισκογραφικών εταιριών με ανοιχτούς ορίζοντες και οπτικές για τη σύγχρονη τζαζ, όπως η Thirsty Ear και η OKeh, η μουσική του Molvaer έχει βρει μια περίοπτη θέση. Ο Molvaer, ο Aarset και ο Ελβετός ντράμερ Samuel Rohrer θα μας ταξιδέψουν σε μουσικούς κόσμους που ξεφεύγουν από τη φαντασία μας.

Nils Petter Molvaer: τρομπέτα, ηλεκτρονικά
Eivind Aarset: κιθάρα, ηλεκτρονικά
Samuel Rohrer: ντραμς, κρουστά

Για πληροφορίες δες εδώ.

Immigraniada Festival – Στίχοιμα, Bέβηλος, Tiny Jackal & Αδέλφια @Gagarin 205 10/1

Σκοπός της συναυλίας είναι η δημιουργία κοινωνικού ιατρείου με διάφορες ειδικότητες από τις “συλλογικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για το 18 Άνω” για όλες τις ευάλωτες ομάδες.

Αδέλφια η φωνή σας, δύναμή μας, κόντρα στην κανονικότητα που προστάζει η εποχή. Μια μεγάλη ομάδα ανώνυμων αντισωμάτων που με τις ταπεινές μας δυνάμεις και κυρίως με την αγάπη μας αποδεικνύουμε ότι μπορεί να υπάρξει μια άλλη ηθική ενότητας και αλληλεγγύης σ’ ένα ταξίδι με πυξίδα το έμφυτο ένστικτο δίχως χάρτη και αγκυλώσεις.

Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

Στον χώρο της συναυλίας θα γίνονται δεκτά φάρμακα, είδη ένδυσης μπουφάν, παπούτσια, φόρμες, τζην, μπλούζες, κάλτσες, γάντια, υπνόσακους και παιγνίδια προκειμένου να πάνε εκεί που υπάρχει διαπιστωμένη επείγουσα ανάγκη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30
Προπώληση 8€, Ταμείο 10€

Για πληροφορίες δες εδώ.

Dury Dava x Soft Skull Live @Romantso 11/1

Μετά από μερικές κοινές τους εμφανίσεις στην Κρήτη το περασμένο καλοκαίρι, οι Dury Dava και οι $OFT $KULL αποφάσισαν να εμφανιστούν παρέα στο Romantso.

Dury Dava

Οι Dury Dava είναι ένα πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα, που σχηματίστηκε το 2016. Η μουσική τους εκτείνεται σε διάφορα είδη, αποδίδοντας φόρο τιμής στην ψυχεδελική μουσική του ‘60 και του krautrock του ‘70 συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία από τις ελληνοτουρκικές μουσικές παραδόσεις με μία πανκ νοοτροπία.

Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους, ηχογραφήθηκε ζωντανά σε ένα αθηναϊκό στούντιο και διατίθεται σε βινύλιο ή σε ψηφιακή μορφή μέσω της ανεξάρτητης δισκογραφικής, Inner Ear Records.

$OFT $KULL

Οι $OFT $KULL είναι ένα κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015. Ο ήχος τους, πιο γενικά, θα μπορούσε να οριστεί ως θόρυβος / kraut / psychedelic rock. Οι επαναλήψεις κορυφώνονται με μελωδικά κοψίματα, ενώ οι στίχοι ποικίλλουν από αφαιρετικοί σε συναισθηματικοί, με μία κοινωνική δυσφορία. Και τα τέσσερα μέλη της μπάντας ήταν ενεργά μέλη της ελληνικής underground σκηνής, με μερικούς από αυτούς μάλιστα να έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από δύο δεκαετίες σε περιοδείες και ηχογραφήσεις.

Με ένα σχεδόν αινιγματικό σχέδιο, έχουν φυλάξει όλες τις πληροφορίες για το συγκρότημα ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό, κάνοντας μόνο λίγες και σποραδικές εμφανίσεις.

Για πληροφορίες δες εδώ.

DJ SETS: Voltage welcomes Jay Lumen @01 Club 11/1

Η VOLTAGE Records υποδέχεται τη νέα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού τα decks του ολοκαίνουργιου 01 Athens Club θα αναλάβει ο Technο master και ιδιοκτήτης της Footwork, Jay Lumen (Drumcode / Footwork / Octopus . 100% Fresh)!

Μαζί του θα μοιραστούν τα decks οι ANNA V. (Suara / Mood / Elevate / Voltage) αλλά και οι Residents του label μας Olga and Theony σε μία βραδιά με απόλυτο Techno vibe, όπως είναι πάντοτε στα events μας!

Τοποθεσία: 01 Athens Club, Ηρακλειδών 61, Γκάζι, Αθήνα

Τιμή Εισόδου:
Κανονικό εισιτήριο: 10 ευρώ

Για πληροφορίες δες εδώ.

United We Dance @Six D.O.G.S. 11/1

United We (will) Dance και το 2020, για τρίτη χρονιά, με στόχο και φέτος την ανάδειξη της local house σκηνής της χώρας, πάντα μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της. Φέτος το μενού περιλαμβάνει τους Pan, Always Late, Lex και Tolis Q.

Για πληροφορίες δες εδώ.

ΦΑΓΗΤΟ/ΠΟΤΟ: Aneton Restaurant

Ολοκαίνουργια άφιξη στο κέντρο, όπου ο Βασίλης Ζώης, σεφ και συνιδιοκτήτης, προτείνει μια σύγχρονη ελληνική δημιουργική κουζίνα η οποία θα ποντάρει στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και την εποχικότητα. Γι΄αυτό είναι ίσως λίγο άτοπο να σου προτείνουμε πιάτα, μιας και ίσως να μην τα βρεις, αλλά δεν γίνεται παρά να μοιραστούμε όσα ωραία έχουμε δει και διαβάσει, αλλά όχι ακόμα δοκιμάσει. Κοτόπουλο γεμιστό με μανούρι, αχλάδι & φουντούκι, χειροποίητες παπαρδέλες με σπαράγγια και κρέμα λεμόνι-παρμεζάνα, πατάτες τηγανητές με φρέσκα χωριάτικα αυγά, φέτα βαρελίσια και φρέσκια ρίγανη και σιγομαγειρεμένη τραγανή πανσέτα από βιολογικό γουρουνόπουλο με πουρέ και σάλτσα σταφυλιού.

Για πληροφορίες δες εδώ.

Keywords
live, ατζεντα, πυρηνικος αντιδραστηρας, διακοπες ρευματος, half note, χιπ χοπ, gagarin 205, inner ear, κύτταρο, θεατρο, νέα, γιου, αθηνα, άφιξη, βομβα mall, ώμους, σκηνοθεσια, μουσικη, αρσενικο, photoshop, καλοκαιρι, ελλαδα, lifo, text, macro, virus, boot, sector, william, magic, ραντεβου, μυστήριο, respect, note, future, jazz, ροκ, χοπ, wave, ποπ, ντραμς, festival, gagarin, skull, κρητη, βινύλιο, rock, underground, club, athens, master, octopus, anna, mood, olga, vibe, dance, house, σεφ, κοτοπουλο, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, διακοπη ρευματος, δημητρης λιντζερης, Καλή Χρονιά, εφη σαρρη, θεμα εκθεσης 2012, φωτια, σχεδιο αθηνα, νεος παπας, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αγγελικη, η ζωη ειναι ωραια, octopus, η ζωη, μπουφαν, οικονομικη κριση, το στοιχημα, αχλαδι, βασιλοπουλος, βημα, γιογκα, γκαζι, γωνιες, δουλεια, εδρα, εικονες, ζωγραφικη, ηθικη, ηχος, θανατος, θαλασσα, ιλισια, κιθαρα, κοντρα, μουσικη, ολυμπιακη αεροπορια, ομορφια, ονειρο, οριζοντες, ραδιενεργεια, ριγανη, σεφ, σπαραγγια, στιχοι, σχιζοφρενεια, τηλεφωνο, lifo, photoshop, αγαπη, αυγα, ανθρωπος, αναμνησεις, αρσενικο, άφιξη, αχρηστος, βινύλιο, βιβλιο, βραδια, βρισκεται, γαντια, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γιου, δευτερα, δυναμη, δειτε, δικη, δρωμενα, υπαρχει, εκθεση, εκθεσεις, εκρηξη, ενεργα, ενστικτο, εντυπα, εξηντα, εποχη, επιτυχια, ερμουπολη, εταιρια, ετη, ευθυμιου, εφυγε, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ειδος, ηρωες, η φωνη, θορυβος, ιοκαστη, κυνηγι, κουζινα, κυρια, κύτταρο, κτιρια, λεμονι, λεπτομερειες, λεωνιδας, μυστήριο, μυστικο, μπλουζες, μορφη, μπορεις, μαρια, μυαλο, μυθος, νεα υορκη, νερο, νοοτροπια, ντραμς, ομαδα, παντα, οικογενεια, ολυμπιακη, φιλτρα, ονομα, ορια, ουσιαστικα, παπουτσια, παρουσιαση, πεμπτη, πυξιδα, πιατα, ποπ, πορτες, πορτα, ραντεβου, ρευμα, ροκ, ροουζ, ρολο, σαββατο, σιγουρο, συνεχεια, σκηνοθεσια, συγχρονο, σχεδιο, ταση, τασος, τι ειναι, τριτη, τσουναμι, φαντασια, φαρμακα, φετα, φεστιβαλ, φυλο, φουκουσιμα, φοβερο, φωνη, χερι, χαμογελο, χιπ χοπ, χειροτερα, χρηστος, χοπ, χαρα, ψηφιακη, ωρες, athens, anna, dance, club, δημητρης, δικιο, εβδομηντα, ειδη, εξοχικο, εμφανισεις, festival, φιλοι, house, inner ear, virus, jazz, κυριακη, λεκκας, macro, magic, μοιαζει, mood, master, note, olga, ομαδες, πηγες, πληροφοριες, ποδια, wave, rock, respect, skull, sector, ταξιδι, boot, text, underground, θεματα, υλικα, vibe, william, ώμους, ξεκινησε, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα