Ελένη Χατζίδου κι Ετεοκλής Παύλου θύμισαν Ρέιτσελ και Ρος από τα Φιλαράκια με τον τρόπο που χόρεψαν στην κόρη τους

17:49 9/1/2020 - Πηγή: People

Ήταν κάπου στην 9η σεζόν της σειράς Φιλαράκια που ο Ρος έκανε κατά λάθος την Έμμα να γελάσει. Και το πέτυχε τραγουδώντας της το Baby Got Back του Sir Mix-A-Lot. Στη συνέχεια το έκανε και η Ρέιτσελ και στο τέλος του επεισοδίου ήταν οι δυο τους που έκαναν χορευτικό για την κόρη τους ώστε να χαμογελάει. Το μυαλό μας πήγε αναμφίβολα εκεί μόλις είδαμε το βίντεο που ανάρτησε η Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια και

ο Ετεοκλής Παύλου, ο σύντροφός της, ήθελαν να κάνουν την κόρη τους να ηρεμήσει και να μην κλαίει. Γι΄αυτό την ξάπλωσαν στον καναπέ, έβαλαν να παίξει μια διασκευή του Macarena και άρχισαν να της χορεύουν. Μάλιστα, η Ελένη φαίνετα να εφάρμοσε μερικές από τις χορευτικές κινήσεις της Ρέιτσελ με το twerking της.

Και το θέμα είναι πως κατάφεραν όντως με αυτόν τον τρόπο να ηρεμήσουν την κόρη τους, η οποία κοιτούσε αποσβολωμένη και φαινόταν να απολαμβάνει τη μαμά και τον μπαμπά στις περιπέτειες τους.

View this post on Instagram

Το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα! Ε λοιπόν έτσι είσαι;για να σε δω τώρα! Το κόλπο έπιασε Προκαλώ όσους έχετε μωρά να κάνετε το ίδιο! #macarenababychallenge

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Jan 8, 2020 at 1:40pm PST

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από τα Φιλαράκια για να κάνετε τη σύγκριση.


Keywords
Τυχαία Θέματα