Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο

18:06 11/2/2020 - Πηγή: People

Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, ασχολούμαστε για πρώτη φορά με τα προσωπικά της Φαίης Σκορδά, αφού οι παπαράτσι την πέτυχαν μαζί με τον φερόμενο ως νέο της σύντροφο, κι ενώ η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πολλάκις στο παρελθόν πως τα προσωπικά της ξέρει πως να τα κρατάει κρυφά.

Στην ανάρτηση στο Instagram γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού όπου διευθυντής είναι ο φίλος και συνεργάτης της Άρης Καβατζίκης, βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες με την Φαίη Σκορδά

και τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το όνομά του και περαιτέρω στοιχεία δεν αναφέρονται, πιθανότατα γιατί δεν θέλει να αρχίσουν να τον αναζητούν δημοσιογράφοι και σίγουρα δεν έχει σκοπό να δείξει τη σχέση της άλλη φορά.

Η ίδια πάντως φάνηκε να είναι έτοιμη για αυτό το εξώφυλλο, καθώς σε μια εκπομπή της περασμένης εβδομάδας είχε δώσει μια απάντηση για τα προσωπικά της στον Νίκο Μουτσινά, που άφηνε να εννοηθεί ότι έχει προχωρήσει στα ερωτικά της.

View this post on Instagram

Αύριο κυκλοφορεί ένα τεύχος -έκπληξη, γεμάτο αγάπη! Μην το χάσετε! Hello!, το ομορφότερο εβδομαδιαίο περιοδικό για την Ελλάδα & τον κόσμο! #hola #hello #internationalmagazine

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on Feb 11, 2020 at 6:22am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα