Matt Damon: Η προσωπική του ζωή και ο Brad Pitt

12:08 8/7/2013 - Πηγή: People

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο 42χρονος Matt Damon μίλησε για την οικογένεια του και τον φίλο του Brad Pitt με άξονα την δημοσιότητα.

«Αν μπορείς να ελέγξεις την celebrity πλευρά του celebrity, τότε αξίζει. Βλέπω τον Brad εδώ και χρόνια. Όταν είμαι μαζί του, νιώθω την πίεση που του ασκείται από τους παπαράτσι. Είναι απίστευτο το επίπεδο της επιθετικότητας και η διάθεση να παραβιάσουν τους κανόνες προκειμένου να εισβάλλουν

στον προσωπικό του χώρο και την ιδιωτική του ζωή. Θυμάμαι που του έλεγα ότι πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο και του έπεσαν τα μούτρα. Γιατί κανονικά θα έπρεπε να είναι σε θέση να το κάνει και εκείνος, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί».

Ο Matt Damon έχει επιλέξει να κρατάει την οικογενειακή του ζωή του σε χαμηλούς τόνους. «Ήμουν τυχερός γιατί δεν ερωτεύτηκα μια ηθοποιό ή ένα διάσημο πρόσωπο, αλλά μια απλή κοπέλα. Διαφορετικά, η προσοχή θα ήταν στραμμένη πάνω μας εις διπλούν. Και τότε όλοι θα ήθελαν να είναι μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας. Αν δεν βάλω φωτιά ή δεν κερατώσω την γυναίκα μου ή δεν χοροπηδάω σε κάποιο μπαρ, δεν υπάρχει καμιά ιστορία να διηγηθείς. Ακόμα και να θέλουν να επινοήσουν κάτι, δεν θα μπορούν να μιλήσουν για κάτι παραπάνω παρά για έναν μεσήλικα παντρεμένο με τέσσερα παιδιά».

The post Matt Damon: Η προσωπική του ζωή και ο Brad Pitt appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα