ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρη υποθεση λαθροθηριας λαγων

11:06 31/10/2014 - Πηγή: iHunt

Πολύ σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας με τεκμήριο 11 λαγούς κατήγγειλαν πριν από λίγο μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας. Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι το ύποπτο πρόσωπο συλλάμβανε τους λαγούς με τη χρήση των κυνηγετικών του σκυλιών.

Ακόμη τέσσερις πολύ σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας, εκ των οποίων οι τρεις αφορούν λαθροθηρία λαγού, κατήγγειλαν τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας το τελευταίο χρονικό διάστημα και λίγο πριν από την έναρξη μίας πολύ δύσκολης κυνηγετικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα:

1. Στις 19/10/2014, θηροφύλακες της επαρχίας Λάρνακας αξιοποιώντας σχετική πληροφορία,

κατήγγειλαν ένα πρόσωπο το οποίο σε έρευνα, που έγινε στο όχημα το οποίο επέβαινε ώρα 05:00 και κινείτο ύποπτα σε χωμάτινο δρόμο, ανευρέθηκε ένας φρεσκοσκοτωμένος λαγός.

2. Στις 23/10/2014, θηροφύλακες της επαρχίας Λάρνακας κατήγγειλαν ένα πρόσωπο το οποίο σε έρευνα, που έγινε στο όχημα το οποίο επέβαινε ώρα 04:00 και κινείτο ύποπτα σε χωμάτινο δρόμο, ανευρέθηκε ένα έμφορτο συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο, ένας προβολέας και 7 πλήρη φυσίγγια.

Διαβάστε περισσότερα για ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρη υποθεση λαθροθηριας λαγωνΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Αναζητήσεις
αστυνομικα νεα λαθροθηριας κυπρος, τελευταια νεα λαθροθηριασ κυπρου
Τυχαία Θέματα