Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και οργανισμού GEA

Συλλογική συμφωνία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και του Οργανισμού GEA - Grammo, Απόλλων, Ερατώ – υπογράφηκε χθες Τετάρτη 21 Ιουνίου στα γραφεία του ΕΣΠ, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου και διαπραγματεύσεις, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει για την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του ΕΣΠ κ. Νίκο Μανεσιώτη και τον Γενικό Δ/ντή του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και είσπραξης των συγγενικών δικαιωμάτων

των καλλιτεχνών, τραγουδιστών, μουσικών και παραγωγών κ. Δημήτρη Γιαρμενίτη, παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου κ. Θ. Καπράλου και της υπεύθυνης επικοινωνίας του Οργανισμού κ. Μ. Μαμάκου.

Η συνεργασία που επετεύχθη σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκτιμάται ότι θα αποφέρει προφανές όφελος στις πειραϊκές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, που κάνουν χρήσης μουσικής, καθώς αφορά ειδικό αμοιβολόγιο, παρεχόμενες εκπτώσεις από 50 έως 85% και άλλους ευνοϊκούς όρους του Οργανισμού αποκλειστικά για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, βάσει των χαρακτηριστικών της δραστηριότητας των επιχειρήσεών τους.

Η συμφωνία θα ισχύσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα