Βραβεία στα μισά του ...κύκλου

Στα μισά του 4ου κύκλου του egg ήρθαν οι καθιερωμένες πλέον βραβεύσεις των ομάδων – βραβεύσεις με την συνοδεία χρηματικών ποσών. Τρείς ομάδες από τις παραπάνω από τριάντα που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia πήραν τα βραβεία και μαζί με αυτά μοιράστηκαν 9,5 χιλιάδες ευρώ- 4 ο πρώτος, 3 ο δεύτερος και 2,5 ο τρίτος. H Eurobank

ήταν ο χορηγός των βραβείων που δόθηκαν στη βάση των μετρικών απόδοσης (KPIs) του egg.

Το μεγάλο βραβείο και τα 4 χιλ. ευρώ πήγε στην Fraud Line, μια εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις με στόχο την καθιέρωση της επιχειρηματικής ηθικής και την εξάλειψη της απάτης εντός των εταιριών και οργανισμών. Το δεύτερο και το τρίτο βραβείο πήγαν σε δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο χώρο της τουριστικής εμπειρίας . Πρόκειται για την Greeking.me και την Mentor.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν έχουν να παρουσιάσουν την εξής δραστηριότητα:

α) Η Fraud Line προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις με στόχο την καθιέρωση της επιχειρηματικής ηθικής και την εξάλειψη της απάτης εντός των εταιρειών και οργανισμών. Η καινοτόμος ηλεκτρονική πλατφόρμα ανώνυμων καταγγελιών της Fraud Line δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους και σε άλλους ενδιαφερόμενους που ευαισθητοποιούνται να ενημερώνουν την πλατφόρμα για περιστατικά απάτης εύκολα και ανώνυμα, από τον υπολογιστή ή το έξυπνο κινητό τους τηλέφωνο.

Με την υπηρεσία της Fraud Line μειώνονται οι απώλειες των επιχειρήσεων από περιστατικά απάτης, προστατεύοντας τη φήμη τους, διαφυλάσσοντας τις θέσεις εργασίας και βελτιώνοντας την εργασιακή κουλτούρα.

β) Η Greeking.me είναι μια καινοτόμος εταιρεία που δραστηριοποιείται στον πολιτιστικό τουρισμό. Δίνοντας έμφαση στη δημιουργία αυθεντικών και προσωποποιημένων εμπειριών για τους επισκέπτες της χώρας, η εταιρεία προσφέρει tailor-made αλλά και θεματικές βόλτες, γαστρονομικές εμπειρίες όπως μαθήματα ελληνικής κουζίνας και περιπάτους γευσιγνωσίας, μαθήματα παραδοσιακών χορών και δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες.

Η εταιρεία βραβεύθηκε πρόσφατα ως Exclusive Tour Operator of the year, από το Luxury Travel Guide.

γ) Η εταιρεία Mentor δραστηριοποιείται στον εισερχόμενο πολιτιστικό, αρχαιολογικό και εκπαιδευτικό τουρισμό, το στρατηγικό σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης περιοχών με έντονο πολιτισμικό χαρακτήρα, καθώς και στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.

Ξεχωριστή θέση στο πελατολόγιό της MENTOR κατέχει η Ελευσίνα 2021, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, της οποίας η εταιρεία ανέλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμό του marketing και της επικοινωνίας πριν και μετά την πρόσφατη ανακήρυξή της.

K.Tς

Keywords
Τυχαία Θέματα