Β. Λεβέντης: Αν ο κ. Τσίπρας δεν γνωρίζει ότι χωρίς ΔΝΤ δεν δίνονται χρήματα, τότε δεν κάνει για πρωθυπουργός

Την εκτίμηση ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει, κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στο θέμα της υποκλοπής των συνομιλιών που είχαν οι εκπρόσωποι των δανειστών.

Στο θέμα των δανείων που είχαν πάρει τα κόμματα, ο κ. Λεβέντης

επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, υπενθυμίζοντας στον νυν υπουργό Άμυνας, ότι ήταν και εκείνος μέλος της Ν.Δ. όταν λαμβάνονταν αυτά τα επιπλέον, από την κρατική χρηματοδότηση, κεφάλαια.

«Είδαμε τις ομιλίες των κυρίων Τσίπρα και Μητσοτάκη να κυμαίνονται στο ίδιο πνεύμα. Τα δάνεια ήταν επιπλέον των χρηματοδοτήσεων. Αναλογιστείτε τι κραιπάλη γινόταν. Γι΄' αυτό μου τηλεφωνούσαν και με ρώταγαν, αν θα βάλουμε αεροπλάνα και πλοία στις εκλογές; Διότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έβαζαν. Πότε τα ανακαλύψαμε όλα αυτά;

Ο κ. Καμμένος, που κατηγόρησε τη ΝΔ, ήταν επί σειρά ετών μέλος της ΝΔ. Πότε τα ελάμβανε η ΝΔ, τώρα; Είδαμε ένα σόου και κάναμε εξεταστική επιτροπή για να εξετάσει τις παλιές αμαρτίες. Να στείλουμε στον εισαγγελέα ποιους; Έχουν αλλάξει όλοι. Ποιος είναι ο σκοπός; Να παίρνουν οι βουλευτές ένα έξτρα ποσό; Η κυβέρνηση αυτή δεν θα μακροημερεύσει. Άρα θα διαλυθεί η Βουλή και θα μας μείνει η επιτροπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα